Doufám, že s Valladolidem bude šetřit a dá šanci klukům z lavičky, Stegen by si taky mohl zahrát, tohle není rozhodující zápas a potřebujeme pošetřit síly na úterý. Snad se urvou 3 body a odpočine si většina hráčů
Neviem presne, ale ak by nastúpil Ter Stegen, tak by sa automaticky skončilo zaskakovanie Szceszného za zraneného Stegena. Možno som si to zle vysvetlil. Vie to niekto vysvetliť? Diky
Vobec by som sa nespoliehal na to, ze Real prehra, budu pekne odpocinuti, utok zabere a to im bude stacit. S rozmrdanou obranou vyhrali vela zapasov. S Interom je navyse velka pravdepodobnost predlzenia a po nich hrame rozhodujuce El Clasico. Real bude hrat ako o zivot, nema cl stratit.
Pokud nastoupí Ter Stegen, bude to kvůli slabému výkonu Szcensneho a pravděpodobně už v brance zůstane, což by nám mohlo velmi pomoct v odvetě LM. Jinak doufám, že Pedri nenastoupí, minimálně v základu proti Valliadolidu. Nechal bych hrát Gaviho a Fermína s DeJongem nebo Ericem, a doufám že si odpočine i Martinez a Yamal. Minuty by mohl dostat zase Ansu.
Ter stegen mozno nastupi ale aj keby tak ligu majstorv bude chytat wojtech, sak sledujte trochu ako Flick funguje a v takejto faze sa uz neexperimentuje
V obrane by mal hrať na pravej strane buď Garcia/Arujo aby sa tam rozohrali. Podľa toho kto potom nastúpi v Miláne. Ani Garcia ani Arujo nemajú vyťaženie, ktoré by ich tak unaviko že nemôžu nastúpiť. V zálohe by mal od začiatku nastúpiť Gavi a Femin Lopez. V útoku by mal oddychovať Yamal a prípadne aj Raphina.
Ja si myslim ze ter stegen by mal chytat a aj v LM…posledne zapasy scseszny uz neni taky isty a ten posledny zapas…ter stegen horsie nezachyta si myslim
Za mna by to zajtra mohlo vyzerat kludne takto:
Ter Stegen - Martin, Garcia, Araujo, Fort - Christensen, Gavi, Torre - Fati, Lewa, Victor. a v druhom polcase na rozohratie Balde, Fermin, Torres, garcia sa presunie na pravo a pride cubarsi a este by som tam supol niekoho kto ma najmenej minut albo z becka
Ter Stegen - Martin, Garcia, Araujo, Fort - Christensen, Gavi, Torre - Fati, Lewa, Victor. a v druhom polcase na rozohratie Balde, Fermin, Torres, garcia sa presunie na pravo a pride cubarsi a este by som tam supol niekoho kto ma najmenej minut albo z becka