ved to je podla mna zle, araujo je na tej pozicii lepsi, dokazal to v minulosti, ked eliminoval viniho. garcia tam hral proti interu prvy krat v zivote, myslim si..a nezahral dobre.
Pravdo má pravdu. Proti Valladolidu n LB určite stačí aj Garcia pretože Valladolid nemá takého nebezpečného a rýchleho ľavého útočníka ako je Vinicius.
Araujo má podľa mňa tiež dosť veľkú šancu, lebo vie pomôcť pri výškovej prevahe v štandardtkách, hoci je pravda že sa nejak nevie dostať do formy v bránení štandardiek, resp. spravil zopár dôležitých chýb. Na druhej strane mal aj veľa obranných zákrokov.
Navyše je rýchlejší ako Garcia, len je pravda že asi nie je taký kreatívny ako Garcia do ofenzívy... Garcia na druhej strane som mal pocit, že prepadával a potom už nešprintoval ako Kunde alebo Araujo...
araujo nehrava, nema sa kedy dostat do tempa. flick by ho mal viac vyuzit, zvlast teraz, ked je zraneny kounde a balde. potrebujeme kila a cm. na interi to bude kluc k uspechu.
Za mňa obrana Araujo - Cubarsi - Inigo - Balde. Garciu by som využil ako novú energiu do druhého polčasu + v prípade priaznivého výsledku sa bude hodiť na vystuženie defenzívy.
Navyše je rýchlejší ako Garcia, len je pravda že asi nie je taký kreatívny ako Garcia do ofenzívy... Garcia na druhej strane som mal pocit, že prepadával a potom už nešprintoval ako Kunde alebo Araujo...