Porovnání dvou generací, navíc zrovna Messi je plachý na celebritu. Spousta lidí bere, že má formu autismu atd, neporovnával bych. Jiná doba, jiné média atd
Mladý kluk sa má tiež vedieť chovať. Yamal sa chová ako idiot. Na ňom veľmi vidno, že veľa inteligencie nepobral. Mierne povedané. Ani Messi nie je veľký biochemik, ale ani v časoch najväčšej slávy sa nechoval ako idiot. Yamal sa tak správa stále. Okrem toho, že robí hanbu sebe, čo si on len ťažko uvedomí, pri jeho mozočku, tak robí hanbu aj klubu.
Nevim, všude čtu jak ho každej zbožňuje, jaký je. Kritiku má z jiné generace a v menší míře než chválu. Asi bych to tak nehrotil, jeho vrstevníci umí být daleko horší
Yamal sa choval oveľa slušnejšie ako Rudiger,Bellingham,Vinicius - teda ako polovica hráčov Realu. Nechápem tu niektoré komenty typu že chová sa jak idiot a podobne. A ten nemecký bývalý reprezentant nech hodnotí radšej správanie nemca Rudiggera. Adios.
tam ide o uctu pri preberani trofeje. jednoducho to je neucta, tazko to vysvetlit ludom, ktori to tak necitia. a je jedno, kto ma kolko rokov. rafa, yamal.. do toho mal zasiahnut aj flick, moj nazor.
Preboha klud, doba keď ti babka nadávala že nemáš zakasané tričko je už dávno preč, okuliare sú bráne ako módny doplnok,nosia ich všetci známy ľudia čo dnes udávajú trend. Už sa to bere inak, než za vašrho mladí. Lrn sa snaží byť cool. Nechajte chlapca byť chlapcom
mody, nieje to o dobe, ked dostavas cenu, diplom, medailu, ma to mat urcitu dostojnost. za mojho mladi hrali tenisti wimbledon v bielom, agassi to skusil zmenit, nevyslo. a stale to tak je, proste tradicia a ucta, nemylit si s kostnatelostou, mody. lamina mam rad, ale vyzeral jak idiot, rafa detto. na buduce s holym vtakom, sak co, je to prirodzene..
Okey beriem, treba si ale uvedomiť že to nespravil dospelý človek ale 17 ročný chlapec, čo robila väčšina z nás sobotu v 17? Behala ožrata po meste a vystrajala chujoviny, tiež by ťa v tom veku nenapadlo riešiť takéto veci. Jeho postoj mi neprisiel nijak arogantný, bol slušný,nikoho to tam neurazilo komu podaval ruku,minimálne sa nič ku mne nedostalo, a tam to pre mňa končí. Neymar mal čelenku, NBA,NFL hrači mávajú šiltovky a nikto to neriešil. Keď bude robiť takéto veci o 10 rokov potom si môžme otom písať
Ja mu nezazlievam že mal dvoje okuliare je to predsa ešte pubertiak ale je pravda, že pri preberaní ocenenia na tribúne to s nimi prehnal. Na to ho mal upozorniť buď Flick alebo jeden z kapitánov, ale...to jeho správanie bolo iba zrniečko v porovnaní k tomu ako sa správal Rudiger, Vinicius, Vasces a polovica Realu a Anceloti vôbec nezasiahol. Stál tam ako zmrazený ko...t a bolo mu to jedno, pritom správanie všetkých hráčov odkedy nedokázali zdolať Barcu a vypadli z LM je na úrovni potreby psychiatrickej liečby počínajúc trénerom a končiac človekom, ktorý posledný zhasína svetlo v šatni Realu.
Nechcime od neho všetko hneď. Aj keď hráva so staršími a pôsobí vyspelejsie, stále ma 17 rokov. Je to chlapec. Časom sa vyprofiluje, ale ja na týchto veciach nevidím nič zlé. Chce sa baviť a aj sa baví, je sám sebou. Kiežby sme to dokázali viacerí, pravda. Razi si svoju vlastnú cestu tak nechcime od neho aby bol tým kým nie je. To ze sa niekomu nepáči jeho správanie? Fajn, tak asi nebude jeho fanúšikom, to je v poriadku.
No evidentne tuto 52 ročný pán Teo.
Podľa mňa sa na 17 ročného chalana správa trochu extravagantnejšie, ale absolútne v rámci normy, v 17 rokoch vyhral trofej (nie svoju prvú), dal si dvoje okuliare, tancoval. Kounde nosí sukne, Lewa tancuje tiktoky. Taká je doba. Hanbu klubu by robil, keby sa správa ako Vini či Rudiger, a nie keď si dá pri oslavách dvoje okuliare a upravuje si účes tvl
Ja si pamätám našeho najlepšieho strelca na MS Laca Petráša....,on si stiahol trenky a ukázal fanúšikom holu riť/nie na tých MS/ ...a to za socializmu😱.....a neposral sa z toho nikto,jasne,že to nebolo vhodné,ale keby si dal dvoje okuliarov ......
To už naozaj ideme riešiť takéto sprostosti? Pre mňa to tiež bolo odveci, ale ako tu už viacerí písali, je to proste iba chlapec. Nebola tam žiadna priama provokácia, agresívne či neslušné správanie, tak nech to nikto nerieši. Jeho vec, bodka.
No keď už to ideme riešiť tak tie okuliare ktoré má na vlasoch, mal predtým ten jeho malý brat na očiach. Potom si ich od neho zobral a dal si ich na vlasy. Koniec príbehu.
Teo, kedy sa choval ako idiot? Riešiš tu hlúposti. Snáď ho nejdeš porovnávať so skutočnými idiotmi, ktorí boli oblečení v bielom. A nebola to audiencia u kráľa, ale gratulácia k víťazstvu, takže zbytočne to tu hrotíš. Nikoho neurážal ani sa nikomu neposmieval.
Samozrejme že Hamann sa prezradil že je madridista..nevie stráviť prehru vo finále s Barcou tak kope okolo seba ako ranené zviera...Škoda že ani slovom nespomenul správanie Rudigera Viniho Bellinghama atď...Taky Lothar Matthäus je väčšia legenda ako Hamann a povedal po finále že Rudiger zošalel a že sa zaňho hanbí...ale tu ma niekto väčší problém s okuliarmi 😆
Hamann vyjadril svoj názor a má na to nárok rovnako ako všetci ktorí ho kritizujú ale aj tí čo v tom nič nevidia. Myslím, že okolo mužstva je dosť starších skúsenejších ľudí ktorí by ho mali usmerniť, lebo je to ešte decko, hoci extrémne šikovné. Ale všimol som si, že po každom faule na neho rozhadzuje rukami a to sa mi nepáči. Na druhej strane komu by v 17 nevstúpila sláva do hlavy.
Někteří nikdy nebudou vděční ani za to, že máme jednoho z nejlepších hráčů na světě... Pořád se jim něco nebude líbit... Ať jdou radši fandit Realu, třeba to tam bude lepší...
Podľa mňa sa na 17 ročného chalana správa trochu extravagantnejšie, ale absolútne v rámci normy, v 17 rokoch vyhral trofej (nie svoju prvú), dal si dvoje okuliare, tancoval. Kounde nosí sukne, Lewa tancuje tiktoky. Taká je doba. Hanbu klubu by robil, keby sa správa ako Vini či Rudiger, a nie keď si dá pri oslavách dvoje okuliare a upravuje si účes tvl