Ja by som de Jonga predal a investoval z neho peniaze do RB, krídla/9 alebo 8. Môj pohľad je taký, že v systéme 4231 je potrebné mať jedného hráča, ktorý je dobrý defenzívne a vedľa neho Pedriho. De Jong defenzívne nie je dobrý, často sa laxne vracia a nedostupuje hráčov. Osobne by som bol radšej, ak by záloha bola Cassado/Bernal - Pedri, ako s de Jongom
Súhlasím akurát som to chcel písať a pridal by som že mne sa ešte nepáči ako ide do súbojov. Koľko by ste chceli zaňho? Samozrejme ak sa dohodnú na odchode
Ano, byla by ho škoda, ale ten jeho plat je hodně finančně intenzivní, takze pokud by to bylo třeba těch 60, vzhledem k tomu, že smlouva končí za rok a tomu, že máme alternativy, tak za mě ok.
Cassado má šílený rezervy když se hraje do plných proti bloku. Má v tom šílený mezery a na hřišti je doslova k ničemu. Což se ukazovalo v každém takovém zápase. A že jich není málo. Naopak když soupeř otevře jeho vlastnosti vyniknout a je skvělý. Jenže v kolika zápasech to je? zatímco Frenkie díky svým vlastnostem je do tihle zápasu naprosto perfektní. Což málo kdo ocení. První věc co se u něj řeší je plat a ne to jak v takovém zápase hraje. Gavi je to stejné v bledě modrém. V tihle zápasech který hrajeme po většinu sezony jsou zrovna tihle dva naprosto k ničemu. Kdo ví jak se vrátí Bernal, zase bych se nevsázel že to bude bargain hned. Takže frenka bych nechal ale s novou smlouvou.
Ak nepredĺži tak predaj je nutný to je jasné, mrzelo by že postupne ukazuje kvalitu a hrá výborne, ešte pred zranením Casada ho posadil na lavičku. A určite by som nespoliehal na Bernala ani Casada, veľmi by som bol opatrný. Ale ako píšem, pokiaľ de Jong predĺži tak určite budú všetky strany spokojné. Ak nie, tak všetkých to bude mrzieť rovnako...
Taký Pedri ho má vo vrecku...