Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
2
leo_messi10
2025-05-03 19:17:20
🥲Pořád si myslím, že měl Xavi začít někde u nás v Bčku a postupně se vypracovávat... Tohle mu trochu pošramotilo trenérskou kariéru...
1
XAVIT0
2025-05-03 19:58:00
Sorry ale určite nie, xavi by so mal v prvom rade zatrenovat v nejakej inej lige aby pochopil ze systém sa prispôsobuje a nie stále tvrdohlavo svoje presadzovať, Nemecku alebo anglickú ligu, tam by som si ho vedel predstaviť a tiež nejaký klub zo stredu nie hneď top klub
1
dwdk14
2025-05-03 20:39:52
XAVITO ja zas s tebou úplne nesúhlasím až na tú poslednú časť že ak by šiel do top ligy tak mužstvo zo stredu tabuľky inak skôr by som ho dal do Holandska alebo Portugalska alebo nejaký klub ktorý hrá LM a vo svojej lige je hore ako Dinamo Záhreb alebo niečo také
1
leo_messi10
2025-05-03 20:56:51
To jsem myslel tím, že by se měl vypracovat. Špatně jsem to napsal, nebylo to myšleno jen u nás ale i v jiných ligách. Viděl bych to tak, že by vzal Bčko, potom s nějakým týmem z 2. ligy by se pokusil o postup do 1. potom by šel do PL si zahrát LM s nějakým lepším klubem a potom bych to viděl teprve na Barcu... Nebo.
0
tunno
2025-05-04 11:16:46
Xaviho styl hry je najnarocnejsi styl vo futbale vobec. Preto angazma v nejakom time zo stredu tabulky absolutne nedava zmysel, rovnako ako by to nedavalo zmysel u Pepa. Títo treneri potrebuju pre funkcnost svojho stylu top kvalitu a doslova najlepsiu zalohu na svete. A to su zaroven dovody, pre ktore od seba prirodzene odplasi aj velkokluby, pretoze z viacerych dovodov je jeho angazovanie risky.
3
leo_messi10
2025-05-04 21:55:42
Co kdyby Xavi systém změnil, když by šel do jiného klubu???
0
tunno
2025-05-05 09:17:44
Nepoznam trenera, co by to urobil. Vsetci treneri celu karieru rozvijaju jeden model futbalu. Klopp, Guardiola, Mourinho, Tuchel, Flick, ktokolvek - ich futbal sa v zasadnych rysoch nemeni kdekolvek trenuju.
0
tunno
2025-05-05 09:22:20
K jednotlivym modelom futbalu zodpoveda prislusna taktika, treningovy program, vyber hracov jednoducho vsetko. Zaroven nejde len o cistu racionalitu, ide aj o filozofiu, ktoru proste trener zosobnuje. Pep ci Xavi sa urcite zajtra nezobudia s tym, ze budu chciet hrat futbal ako Klopp. Jednak sa s takym futbalom nestotoznuju a jednak ho ani dostatocne neovladaju. To plati pre kazdeho trenera.