Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Dosť odvážna zostava.
Chudak Pedri, toho by som dal oddychovať ako prvého spolu s Yamalom
Ter Stegen💪 Good luck kapitan🍀
Výrazná rotácia, ale som sa ňu rád, vzhľadom na nabitý program. Naši mladíci a hráči , ktorí hrávajú pomenej sa môžu ukázať. Poďme vyhrať, VISÇA EĻ BARÇA, SIEMPRE. 💙❤️🙏🙏
Odvážna zostava, ale aj s tými hráčmi ich musia dať dole. Som zvedavý na toho rodrigueza
Riskujeme s Pedrim, ale ... zatiaľ sa mu smola na z....... z minulého roka vyhýbajú, ale neradno sa takto zahrávať!
Pedri nie ..... ale odvážna zostava
preco pedri???
Bojím se příliš velké rotace. Zvláště obrana a útok vypadá křehce. Ta sestava nikdy nehrála spolu. Abychom je nepodcenily. Ale ať se daří. Visca Barca
Nečakajme krásny výkon a zápas ešte nehrali spolu. Škaredé 3 body si prajem.
Rotácia veľká ale potrebná podľa mňa Pedri mal tiež oddychovať a možno by aj oddychoval ak by sa Torre nezranil, veľa šťastia mladíci a na MAtSa som zvedavý
Rotaci potřebujeme ale aby se neztratilo. V lize nemáme nic jistého
Ter Staticky Ter Statue alebo aj Terorist Bin Ladin v brane. Bola to pekna sezona hoši dakujem za krasne zapasy tak snad zas o rok . :)
Ještě bych tam dal Jofreho místo Martína a Erica místo Pedriho... Když už tak už...
Z velkej casti stegenova chyba, super som to vedel ze naco teraz v najdolezitejsej casti sezony menit brankara dpc, je mi jedno ci je neuer alebo co
Skvělé 3 body a dobrá otočka.