Kolko golov dal Martinez v prvom zapase ? ??? Nebezpecni su ich vysoki a vrtki hraci rovnako. Po zraneni hrat nebude aspon nie od zaciatku , nas problem je inde. V koncentracii prvych patnast minut. Tie ustat bez uhony a potom sa rozkukat co s nacatym dnom
No tak minimálně o té naší "taktické převaze" trochu pochybuju. Vnitřní sílu náš tým nepochybně má, ale jestli je Inter v něčem lepší, tak je to taktická příprava a organizace defenzivní složky hry. Nechat soupeře jít do vedení, pak obrat založený na několika geniálních momentech Lamina, Pedriho a spol., mi jako taktická vyzrálost nepřipadá :-)
A Inter bez Lautara nevypadá slabší než s ním.
Rád bych se s optimistickým porovnáváním v článku ztotožnil, ale mám z té odvety velký respekt. Kéž bychom postoupili!
Inter nie je takticky vyspelejší tím, ale skôr mužstvo, ktorého štýl hry nám robí najväčšie problémy, pretože vychádza z pevnej defenzívy a vie využiť vysunutú líniu na protiútoky.
To je sice pravda, na druhou stranu zase díky našemu stylu tuhle naši "slabinu" už zná každý soupeř několik let a taky proti nám takhle hraje, aspoň teda naprostá většina. A přesto jsou soupeři, které rozbíjíme snadněji než jiné. Inter patří mezi ty nejtvrdší ořechy a jednak proto, že jim je ta protizbraň vlastní (jak píšeš) a na zbylé detaily je Inzaghi perfektně připraví.
A Inter bez Lautara nevypadá slabší než s ním.
Rád bych se s optimistickým porovnáváním v článku ztotožnil, ale mám z té odvety velký respekt. Kéž bychom postoupili!