Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
MINH0 Premium
2025-05-07 06:33:08
Bohužiaľ ty si nám veľmi nepomohol...neviem či si hodný nosiť kapitansku pásku..
2025-05-07 07:12:34
No aj rozhodca možno tam pri góle na 3:3 urobil chybu ale Araujo na teba idú z veľkej miery góly na 3:3 a 4:3 by som povedal že dnes vôbec nepomohol, hra čím ďalej tým horšie
2025-05-07 07:15:50
Presne tak. V posledných zápasoch ukázal prečo je náhradníkom. Nedokáže zablokovať zakončenie súpera. Tretí gól nemal padnúť a vo finále sme mohli byť my. Visca Barca. Získať La ligu a bude super. Ešte 4 zápasy.
pedo Premium
2025-05-07 07:26:50
Mám veľké obavy z El Clasica, ešte to budú nervy
2025-05-07 07:40:45
Gundogan mal o Araujovi asi pravdu. Prečo sa vyhovára na rozhodcu? 2 minúty pred koncom vyhrávame 3:2 a dostaneme taký hlúpy gól. Bolo potrebné hrať pragmaticky, zavrieť to vzadu - čo my ale asi nevieme. Za mňa ďalšie sklamanie z výkonu Arauja, neukázal v podstate nič a aj jeho chybami sme dostali góly na 3:3 a 4:3. Nepochopím tiež, ako môžeme dostať od toho istého súpera v 2 zápasoch 7 gólov. Ako bolo písané v inom článku, potrebujeme aj brankára, ktorý urobí rozdiel (ako včera Sommer, Curtois za Madrid, atď.). Bez toho Ligu majstrov nikdy nevyhráme. A tiež tie reči o tom, že budeme späť, teraz sme to mali dať, teraz sme mali LM vyhrať, ideálny žreb, vo finále aj s krajnými bekmi a Cassadom. Dúfam, že neposereme ešte aj ligu, to už by bola poriadna katastrofa. Prechodné sezóny v Barcelone nie sú, takže čokoľvek iné ako výhra v lige bude sklamanie.
kluc Premium
2025-05-07 09:23:39
Tých 80 nech dá United a obratom privedme Taha a pomôžeme si, ja už nemám trpezlivosť a nebudem sa čudovať keď ho vypiskaju keď nastúpi... do Barcelony sa nehodí, do PL možno kde bude treba odkopovat lopty bez rozmyslu