Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-07 10:05:06
Tak jsem se na to vyspal a emoce trošku vyprchaly. Co se týče zápasu, krutá prohra ale bohužel je to součást sportu a je potřeba to přijmout. A jak se říká všechno zlé je k něčemu dobré a myslím si že včerejší zápas nám ukázal slabiny. Teď si pojďme pro LL kterou si jednoznačně zasloužíme 🥰. Jsem na nás hrdý, náš fotbal už zase obdivoval celý svět a příští rok budeme ještě silnější. Visca Barca.

Mimochodem také vám přijde že Pedri uvadnul ke konci sezóny? Očividně už mele z posledního.
2025-05-07 10:08:05
Dimarco a Bisseck bez žltých kariet je výsmech to je pravda, ale v zásade to rozhodca celkom zvládol. Posrali sme si to sami, tých posledných pár minút bolo potrebné kúskovať hru a brániť, Christensen ostal nepochopiteľne na lavičke. Škoda. Po bitke je každý generál, teraz je najdôležitejšie zvládnuť El Clásico.
2025-05-07 10:23:10
Mame este mlade a neskusene muzstvo ak vyhravame v semifinale 3.2 v 90.minute a nastavi 5 to proste musia udrzat aj keby neviem co bolo zdrziavat drzat loptu osetrit sa nechat striefania spravit faul na superovej polke cokolvek rozkuskovat hru a ist do finale za mna bola chyba tu
2025-05-07 11:12:48
Ešte k rozhodcovi. Toho poliaka neustále FIFA posiela rozhodovať najdôležitejšie zápasy a pritom patrí medzi slabý priemer. Prečo nedali rozhodovať niektorého z anglických rozhodcov? To čo predviedol poliak včera bolo niečo neskutočné. Poškodil nás ako už dávno žiadny iný rozhodca.
2025-05-07 11:30:32
Je to za nami. Bol to fantastický zápas, ktorý mohol (a mal, nebyť rozhodcu) skončiť úplne inak. Ten faul na Martina mal rozhodca prekúmať VAR-om. Pred rohom Interu bol jednoznačný ofsajd. Myslím ale, že Hansi mal miesto Arauja poslať Christensena. Tretí gól by nebol. A už vobec nehovorím, keby miesto Arauja pri treťom góle bol Inigo. Veľkú chybu ale urobil pri štvrtom góle Fort, ktorý miesto toho, aby prísúpil k hráčovi o krok, tancoval kozáčka na mieste. Hlavu hore, treba viac skúseností. Team ale pracoval fantasticky. Obrátiť z 0:2 na 3:2 na Interi - neviem, či sa niečo podobné v histórii v LM stalo. Najdoležitejším poznatkom je, že hráme krásny, ofenzívny futbal, na ktorý sa dá s požitkom pozerať. Včera nám chýbalo trochu šťastia - resp. Yamalovi. Ale čo ten chlapec predvádza, je úžasné. Mnohí nefanúšikovia Barcy mi hovorili, že by radi išli na zápas Barcy len kvoli Yamalovi.
2025-05-07 11:46:29
Tým budoucnosti. Věřím že tu LM vyhrajeme. Kluci na to mají, hlavně se v létě nezbláznit a vhodně ten tým doplnit.
Bohužel máme skvělé ofenzivní možnosti, ale co se defenzívy týče to je šílená bída. Fort, Martin ne. Araujo totálně mimo od PSG. Inigo nemládne. Cubarsi je skvělý, ale potřebuje růst, kolikrát on má tyhle zákroky. Co se týče taktiky dozadu je to čistá katastrofa. Jako sorry vedeme 3:2 a místo aby se to takticky udrželo, jakkoliv v klidu dohrálo dotukalo. Kluci vytažení uplně někde v prdeli, vzadu nikdo. Takový detaily prostě vyhrávají tituly. To samé na začátku zápasu. Šílenost jít za nerozhodnutého stavu do toho po hlavě, a doslova darovat Interu šance, protože jsou vzadu takový díry a nikdo nestíhá fuha.
Nebudu tu koumat rozhodčího nemyslím že by to nezvládl až tak hrozně.
každopádně jsme v LM ostudu neudělali spolu s PSG jsme hráli nejhezčí fotbal. A já jsem rád.
2025-05-07 13:12:26
Netrápi ma vypadnutie z LM,lebo sme tam hrali veľmi dobre,ale keby sme nevyhrali LL,to by ma štvalo veľmi.
Nesmieme s Realom prehrať,musíme počitat s tým,ze su schopni všetkeho-od rozhodcov, cez provokácie,fauly/možno aj likvidačné/...a budú vláčiť črevá,aby nás porazili...
My si tu LL zaslúžime!

2025-05-07 14:39:25
.....nezvládli sme to po,,,TAKTICKEJ STRÁNKE,,,,🤔.... výhovorky zbytočne....⚽