Nic proti, ale Ronald, má rychlost sílu ale nepoužívá při některých soubojích sílu a tělo, má vše ale, inteligentní myšlení a chápání mu chybí, takový Christensen, hned pochopil, jak se hraje na offside, být Chris zdravý, Ronald jen zahřívá lavičku a silně, chce to dalšího stopera který umí chápat hru čist hru a mít dobrou nahrávku.. něco jako Martinez ale mladší Cubarsi děla velký hrubky viz včera penalta uz po několikáté
Dal jsem ti like, bo souhlasím, ale Cubarsi věřím, že tohle vyladí, no s tím Christensenem bohužel, protože jinak bychom měli vystaráno no nedá se spoléhat, že bude k dispozici a asi je fakt někdo lotreba. U Arauja je kritika jasná a snad jediný co lze vzít v potaz je jeho nerozehranost a tím pádem není v hypu, ale to je chaba omluva nemluvě o tom, že si vybojoval pozici jakou má a to jde za ním, takže.. Jako pohřbít už podruhé šance na Lm je majstrstyk a hrozně to mrzí, protože jsme byli lepší než Inter, ale na to se nehraje a je to fakt škoda. 😒
Mimochodem to je obrana, ale mě celkem znepokojil i fakt, že prostě nemáme to klasické levé křídlo a je to hrozně znát, kdy Interu se stačí soustředit na Yamala a v těžkých chvílích má pomalu vystaráno, protože z druhé strany hrozí jen centr, když na to přijde.
Prepacte ale Yamal ma znamku taku aku ma len kvoli menu? Ano snazil sa, drzal lop;tu aj paradicky robil. Ale zial nepremenil minimlane 2 ciste sance v tomto zapase. Hrac ako on musi byt rozdielovy nielen pri drzani loptyu ale aj v skorovani. A to mu zacina chybat.
Ale vlasy ma paradne, okulaire sikovne, trochu by mal pristat na zemi
Yamal bol jasne najlepší útočník,tie nepremenené šance si vytvoril sám a ty ho kritizuješ. Taký Ferran si sám nevytvoril absolutne nič,možno 2krát za zápas sa hystericky obidvomi rukami chytil za hlavu a to nemal ani šikovné okuliare.
yamal doteraz nebol nikdy golovym hracom, to pride vekom, ale za tento dvojzapas bol nas najlepsi hrac a mozme mu dakovat, ze sme vobec mali sancu postupit. bez neho by to bolo po prvom zapase vybavene
Potrebuje skúsenosti v tom zakončení a väčší pokoj . Ale súhlasím ze aj trochu menej frajerit a sústrediť sa na tie goly . Lebo už posledné dve ligové kola šiel 1na1 s brankarom a nedal to . Ale jednoznačne najlepší
snapshot kritizuješ Yamala lebo nepremenil dve šance, ale uvedom si že je to 17-ročný chalan. Azda nechceš aby takýto teneger ťahal každý zápas klub ako je Barca. Kto v 17-tich rokoch dokázal to čo Yamal? Buďme radi že ho máme a dúfajme, že sa nezraní podobne ako Fati a bude po kariére!!! Boh nech ochraňuje Yamala!!!
Ja pisem ale aj o co mam obavu! Ze mu t o vliezlo moc do hlavy. Ja chapem jeho vek a vsetko. Ze tam mal Garcia velku sancu chapem. Ale pisem, ze by sa mal vratit k tomu, co ho robilo skvelym
Ked budes mat LW, kde bude Raphinha?
Podla mna treba hlavne vystuzit kraje obrany. Nemozeme hrat s Martinom a Garciom. To iste stred obrany. Nuz a potom potrebujeme utocnika ako Thuram
este pred dvojzapasom som bol v tom, ze postup do finale by bola len ceresnicka na torte a ze semifinale je velky uspech pre nas, ale po tom co nam to ujde 2 minuty pred koncom, som mega nasrany.
Cez polcas som už bol zmiereny ze ved mame pol kádra hrozných hráčov môžme byt radi za semifinále.. ale po zapase som mal iné pocity :D v 93.min taky gol dostať
Raphina toľko centrov sa snažil dat ale ako katastrofa . Fakt centre z jednej alebo druhej strany hneď prvého hracu Interu trafili. A tie jednoduché nahrávky narazacky to on nič
Pri analýze hry Barci mi vychádza, že stredová trojica bola včera príliš útočne naladená. Prejavilo sa to síce strelením 3 gólov, ale chýba medzi nimi na poste defenzívneho záložníka hráč, ktorý fyzické súboje by vyhrával a zaisťoval priestor pred oboma stopérmi. Je pravda, že by sme nedali 6 gólov, ale určite pri dobrej hre tohto hráča by sme 4 góly nedostali.
Ale vlasy ma paradne, okulaire sikovne, trochu by mal pristat na zemi
Zial Yamalovi to ide cele do hlavy a to je jednine co pisem. Ze by mal mat trochu tej pokory lebo prestal davat goly a niekde chyba bude
Podla mna treba hlavne vystuzit kraje obrany. Nemozeme hrat s Martinom a Garciom. To iste stred obrany. Nuz a potom potrebujeme utocnika ako Thuram