Zial cez leto musime posilnit. Bez posil a s akademiou sme to dotiahli daleko. Ale ukazalo sa, ze nahusteny program priniesol zranenia, kotre sme nemali ako nahradit. Treba rozumne posilnit, konecne sa zbavit hracov, ktori ti na to nemaju
Hodně se teď bojím neděle, protože tohle bude velká rána a pokud by jsme prohráli, tak rázem bude Real favorit na titul, jelikož v těch posledních třech zápasech 9 bodů prostě neuděláme. Hlavně těch 120 minut bude dost.
Je opravdu těžký jak rychle se může famózní sezóna zkazit.
Jinak Araujo prosím pryč. Včéra by jsme bez něj postoupili a loni možná taky.
LM se pro nás stává každým dalším rokem těžší a těžší, když ani s těmito výkony nedokážeme vyhrát.
V nedeľu musíme práve preto že sme tak nešťastne a zásluhou skurveného poliaka vypadli zmobilizovať sily a ja som presvedčený, že Flick dokáže hráčov nabudiť a zmobilizovať k rovnakému výkonu ako včera v Miláne. Ak zahráme len z 80% tak ako v Miláne tak musíme Realu naložiť štyri-päť banánov. Máme na to, len treba zabudnúť na včerajšok. To už je minulosť a už sa to nedá zmeniť. Teraz je pred nami druhý najväčší vrchol sezóny...titul majstra LL!!!
Mrzelo by ma, keby sme to v LL neuhrali, lebo si to zaslúžia.
Pre mňa je ale naj, že som s radosťou pozeral naše zápasy a bavil som sa.
Čo som naposledy zažíval pri Pepovi a Enriqueovi.
To je pre mňa najviac
Mame nadhernu sezonu a hrajeme najkrajsi a najoffenzivnejsi futbal na svete.Posili??
Len jednu -dve.Inak musime stavat na tom,co mame.Odchovanci su mladi a budu sa zlepsovat. Nemam strach o Barcu,ta je na dalsich 10 rokov vybavena. Strach nech ma real,ze koho vsetkeho bude musiet kupit,aby nasim odchovancom dokazal celit dalsie sezony. Jedine,co by som prijal osobne je vysoka a silna 9ina , ako Erling. Toto nam chyba.
Naopak nutně potřebujeme krajního obránce a křídlo, ať můžeme rotovat a nemusí hrát s tím co včéra v obraně. Náhrada za Lewu by se měla taky začít pomalu vybírat. Jediné co je v klidu je záloha, kam se ještě vrátí Bernal.
Najväčšia posila by bola, ak by do Barci prišiel na post defenzívneho hráča taký, ktorý by zvládal fyzické strety v strede poľa a pokrýval by priestory medzi FDJ a Pedrim pri protiútokoch súpera.
No a mam trosku obavu, ci to chlapcov neposkodi na psychike. Bolo by uzasne prekrocit tento zazitok a opat porazit Real a priblizit sa o krok k vytuzenemu titulu. Kto iny ak nie Barca tento rok ???
Treba obranu nastaviť iným systémom, pretože už nás prekukli. Dostávame veľa gólov a spoliehať sa na strelenie v každom zápase 3 až 4 góly nie vždy nám vyhrá zápas. Preto treba podpísať fyzicky zdatného defenzívneho hráča, ktorý by zabezpečoval priestor počas ofenzívnej hry FDJ spolu s Pedrim.
Je opravdu těžký jak rychle se může famózní sezóna zkazit.
Jinak Araujo prosím pryč. Včéra by jsme bez něj postoupili a loni možná taky.
LM se pro nás stává každým dalším rokem těžší a těžší, když ani s těmito výkony nedokážeme vyhrát.
Pre mňa je ale naj, že som s radosťou pozeral naše zápasy a bavil som sa.
Čo som naposledy zažíval pri Pepovi a Enriqueovi.
To je pre mňa najviac
Len jednu -dve.Inak musime stavat na tom,co mame.Odchovanci su mladi a budu sa zlepsovat. Nemam strach o Barcu,ta je na dalsich 10 rokov vybavena. Strach nech ma real,ze koho vsetkeho bude musiet kupit,aby nasim odchovancom dokazal celit dalsie sezony. Jedine,co by som prijal osobne je vysoka a silna 9ina , ako Erling. Toto nam chyba.