Lebo je to zbabele na hlavu klubu treba sa stym zmierit a hotovo boli to situacie 50/50 nie ze by nas cisto zarezal a uz ked sa chcel vyjadrit k rozhodcom tak nejako v style ze tam boli kontroverzne situacie ktore mohli byt pisknute inak nie ze prehrali sme pre rozhodcu hotovo
Ano boli tam hraničné veci, ale nepáči sa mi to hodiť na rozhodcov. Mali sme to vo svojich rukách a ten tretí gól Interu pramenil skôr z našich chýb ako z chýb rozhodcov. Nebudme ako Real! Je to na smiech celému svetu.
O com trepete lepsie branit v poslednych 2 minutach? Vsak martin mal loptu pod kontrolou nebyt faulu nahra si s hocikym vzadu alebo to proste odkopne.. ja neviem co je na tom zle.. okrem nepisknuteho faulu.. pamatate na faul mbappeho vo fin CDR ked sice predskocil obrancu ale udreh ho do tvare? Sky je v tom rozdiel? Faul je faul. A preco si nepytal posudenie VARu?
1. Ano, mali lepšie brániť a nie ísť v 6 útočiť keď vyhrávaš o jeden gól a dokonca ostávajú sekundy.
2. Martín tu loptu pod kontrolou úplne nemal, preto tam prišlo aj k tomu zákroku
3. Hlavný si nepýta posudenie VARu, ale VAR upozorňuje hlavného, že tam mohlo dôjsť k faulu a teda k zjavnej chybe, ktorá viedla ku gólu
4. Araujo, ktorý striedal okolo 65 minúty sa nechal lahko predskočiť 37 ročným Acerbim, ktorý hral celý zápas.
PatrickFCB - popol na hlavu si môžeme sypať hlavne za ten tretí a štvrtý gól (vo veľkej miere Araujo ale aj taktika keď stačilo udržať vedenie v posledných minútach), z toho sa verím že poučíme. Tak isto zamrzia nepremenené šance v nadstavenom čase a predĺžení, tam nám chýbalo trošku šťastia. No ide o to, že k vyššie spomenutému by možno ani neprišlo, pokial by bol regulárne odpískaný faul na Martína (možno sa mal začať hneď váľať po zemi ako baletka a boli by to riešili, alebo to ustáť a vrátiť sa do súboja). No tak či tak faul je faul, ako píše DeeTeeCee a ak by toto spravil obranca v 16tke, takmer s istotou by to bola penalta….
stacilo sa nenahlit do utoku poslednych 3 minut a mali sme to branit jak to robil inter v nadstaveni...a nie nechat 5 hracov vzadu ked nam ide o finale LM
Stačilo sa zatiahnuť do bloku a nie utočit stale ..vyhravame 3:2 v 90 min a my stale ideme dopredu..skusene mužstvo si to uhra pri skracovani hry držani lopty ..odkop na šancu a potiahnuť loptu do rohu nech sa tam kopu a nie mi ideme utočit a bušit stale 😌
Mrzí ma vypadnutie a veľmi...ale napriek tomu si myslím že môžme byt hrdí na náš tím ,znovu pozerám zápas ešte raz a znovu si to užívam, Inter trištvrte zápasu odkopaval lopty nejaké chyby urobil rozhodca nejaké chyby urobili hráči a mali sme smolu že sú zranení Balde aj aj Kounde ,keby hrali boli by sme vo finále.. ale napriek tomu som presvedčený že o rok ligu majstrov vyhráme...
2. Martín tu loptu pod kontrolou úplne nemal, preto tam prišlo aj k tomu zákroku
3. Hlavný si nepýta posudenie VARu, ale VAR upozorňuje hlavného, že tam mohlo dôjsť k faulu a teda k zjavnej chybe, ktorá viedla ku gólu
4. Araujo, ktorý striedal okolo 65 minúty sa nechal lahko predskočiť 37 ročným Acerbim, ktorý hral celý zápas.