Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-08 12:38:44
No, na jednej strane je flick strojcom tohto predodu Barcelony, kde sa z rozporuplného tímu stala mašina. Na druhej ma nikto nezbaví pocitu, že keby to barcelona hrala o 10% menej ba riziko, tak síce Interu nedá 6 gólov, ale len 4, ale inkasuju nie 7, ale možno 2. Proste ta ofenzíva he priptavena a dokáže trhať aj keby nebola defenzíva vyriahnuta tak brutálne vysoko - Barca by prišla o nejaký čas na lopte, ale získala by stabilitu vzadu, ktorú nemá a s týmto herným štýlom by ju nemala ani keby bol vzadu 4x maldini. A toto je Flickov pattern - nevkem vi spomínate na ten zápas 8:2, ale už tam bol bayern deravý ako cedidlo q po prvom polčase to.kludne mohlo byt 4:3 pre bayern keby bola Barca efektívna. Rovnako o rok na to keď hral Mníchov s PSG a mbappe dal hetrik - to psg nehralo nič, kopli loptu dopredu a mbappe ti vysokú deravu obranu presprintoval. Za mňa, keby to trochu hra aj s ohľadom na defenzívu, nie je to síce taka zábava, ale ta ofenzíva je tak nabitá, že by Barca stále dávala veľa gólov. Barca bg bola úspešnejšia. Za mňa.
2025-05-08 13:12:18
No co zbavit sa de jonga.Smerom dopredu nevymysli nic a smerom dozadu je to parodia na dm.Takze mali by sme hladat hraca podobneho Kantemu aby to tam obehal smerom dozadu a smerom dopredu je Pedri topka.
2025-05-08 23:17:27
Vypadal tak. Nic moc nepředvedl...