Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Diky draku, je cas uvolnit misto Stegenovi☺️
Pre mňa je fascinujúce ako ľudsky, kľudne a vyrovnane pôsobí Vojto, veľmi sympatický... Napriek tomu je podľa môjho o názoru tiež čas prenechať to Matsovi... Cením na ňom neskutocné vybehavanie, robí to presne tak akoby som si predstavoval. Obzvlášť pri našej offside pasci je to dôležité. Stále si ale myslim ze nepatrí do špičky, čo je aj pochopiteľne my sme ho predsa vytiahli z dôchodku zachránil nám sezónu po Matsovom zranení. Myslím ze to je presne aj to, koli čomu prišiel. Koniec koncov nech rozhodnú kompetentný ale pre mňa je to Ter Stegen
Wojto je pán . Ten jeho kľud v každej situácií je ako choroba , dobrá choroba ktorou nakazil celé mužstvo . Jeho skúsenosti sú na nazaplatenie, skvelý ťah od Flicka že ho dokázal presvedčiť ešte na nejaký čas chytať za FCB .
Extrémny sympaťák, mne sa páčilo už v arsenale. Ci bude našou jednotkou aj v nasledujúcej sezóne?uvidíme ale som vďačný že prišiel z dôchodku a aj vďaka nemu sme na najlepšej ceste vyhrať domáce treble. Áno mal aj chyby a pri brankárovi je to tak ze chyby sa vnímajú viac ako úspešne zákroky ale veeeeeeela krat nás aj podržal.nech sa rozhodne ako chce my mu môžme byt vďačný.