Martines zapříčinil uplně zbytečně třetí gol ,když dával nahravku do zhuštěného prostoru na nohu hráčů Realu,míč se mu se štěstím vrátil a on udělá úplně stejnou chybu a vyšle to opět tam .To jsem nepochopil a navíc tím vyřadil ofsaid system ,protože tam zustal jako poslední. Cubarsi měl dnes také špatný den .Ale chlapci bojovali jako vždy a vyhráli i proti rozhodčímu .Jediné co mě mrzí jsou ty neproměněné šance ,Raphina mohl mít klidně 5-6 gólů dnes. To by byla ještě větší radost .
Ferran bol skvelý a naplnil moje očakávania, že je lepší pre hru Barcelony ako Lewa. S citom a nezištne rozdal asistenciu. Lewa by nielen sebčil ale hlavne by technicky nezvládal to čo Ferran a strácal by lopty.
Christensen v obrane skvelý, škoda že nešiel namiesto Arauja proti Interu, hrali by sme finále. Christensen je aj skvelý hlavickar.
Christensen bol výborný už vo Valladolide. Si zober, že nastúpil po 8 mesiacoch a hneď odohral skvelý celý zápas. Hneď pochopil offside pascu, proste inteligentný hráč. Naozaj škoda, že nenastúpil v Miláne, ale užime si domáce treble, je to výnimočná sezóna. Vo štvrtok to treba dotiahnuť do konca a potom oslavovať.
Tiež celkom neberem ten hejt proti Wojtovi. Za žiaden gól nemohol a Mbappeho únik tiež chytil. Akurát ten netrafený vinkel od striedajúceho hráča úplne na konci odhadol úplne zle a skočil opačným smerom lebo si myslel že bude prihrávať.
Christensen v obrane skvelý, škoda že nešiel namiesto Arauja proti Interu, hrali by sme finále. Christensen je aj skvelý hlavickar.
WTF? A co třeba ten zákrok proti úniku Mbappého úplně na konci za stavu 4:3? Ofsajd se nemával a z opakovaných záběrů to vypadalo, že oprávněně...