Tiež som nad tým premýšľal, či by tam na RB nestačil Garcia. Ak to bude znamenať, že sa nezabudne na náhradníka na LB, tak som za. Realita je taká, že máme plno pravonohých stopérov, ktorý môžu hrať RB, ale málo ľavonohých na LB. LB by mala byť hneď prvá priorita na leto.
balde tam hraje dobre a martin zacal posledne zapasy celkom hrat. jasne, niektore zapasy mal dost zle, ale tak zo zaciatku to tak zvacsa byva. trz, ked uz je rozohraty, to nie je az take zle. holt, chvilu to proste trva.
Skončila nám na tom sezóna, že tam hral Martin a nie Balde. Ďalšiu sezónu už nemôže dostať, no ták. Snáď sa poučíme z chýb. Ak sezóna niečo ukázala, tak že na lavičke potrebujeme mať hráčov schopných hrať ligu majstrov.
On nás nedostal do predlženia. Kvôli nemu padlo par tucet gólov a cez jeho stranu bola diaľnica a aj tak tu niekto bude vypisovať somariny že nás dostal do predlženia 🫣
Netrep tu hlúposti, že skončila nám na ňom sezóna. Sme blízko blizúčko k 3. trofeji, je to aj jeho zásluhou, nie vinou. To by sme potom mali povedať to isté o Araújovi, Tekovi, Olmovi, Inigovi, atď..., lebo všetci robili chyby.
eric a martin ukazali ze su celkom slusnou nahradou za baldeho a kundeho. Najskor by som riesil utok, pretoze nemame adekvatnu nahradu za rafinu ani za yamala. Lewa bude zas o rok starsi, takze aj hrot by sa zisiel.
na hrote,ale krídlo chýba veľmi