V poslednych zapasoch urobil menej chyb ako inigo alebo cubarsi este k tomu 2 assists .ok nemá tolko talentu ako Balde ale dává zo seba 200%. A už začíná hrát aj do ofenzívy
Maryann vedel som že nejaký vševedko mi tu dá takú múdru premúdru odpoveď. Flick rozhodoval tak a tak sme aj dopadli. Aj na ňom je kus viny za Inter a to som za celú sezónu na Flicka nepovedal ani krivé slovo, lebo bol perfektný.
Nepamätám, že by sa na Baldeho kydalo.
Ja sa nemienil utešovať ako vy, že už je to lepšie u Martina ako bolo. Nie keď trebalo najviac, tak to dobre nebolo a sú z toho následky a automaticky také následky nechcem aj ďalší rok. Celú sezónu si hovoríme v lete isto treba nových bekov na lavičku a teraz pred letom zrazu už ani RB ani LB sa kupovať nebude, aby sme v októbri zase tvrdili to isté, že treba bekov kúpiť ... Garciu ešte pochopím na RB, Martina nikdy.
Tak za prvé ak ideme rozoberať to, že tam nemal koho iného dať, tak čo viac chcete ako dôkaz toho, že treba kúpiť cez leto LB. Ak zostane len Martin, tak aj o rok tam nebude koho iného dať a problém sa nevyrieši.
Za druhé ja by som to hral na 3 stopérov, alebo tam dal na ľavo hoc aj Gaviho po štýle Realu, ktorý dlhú dobu hrával takto s Camavingom.
Ja som s tým, že tam dal Martina absolútne v poriadku. Ty rozporuješ jeho nasadenie. Mal tiež dve asistencie. To, že nemáš dvoch totožne kvalitných hráčov na jednú pozíciu je prirodzené, Martin je ako backup absolútne v poriadku.
Rozbiješ celý systém aby si mohol hrať na troch stoperov, a kto ti bude hrať pravého wingbacka? Gavi na rozdiel od Camavingu nie je defenzívny záložník.
Chigo píšeš akoby sa s interom vypadlo vyloženě kvůli němu. A to není pravda. Ked napíšeš že sa vypadlo preto že tam dal flick Martina tak je to demagogia
Aby bolo jasno, ja nevravím len o odvete, ale aj o prvom zápase kde Martin nemal ani tie asistencie, ktoré celkom klamú. Jeho defenzívna činnosť mi vadí. Ja som sa len chytal za hlavu celé 2 zápasy, keď som videl tie diery. Proste mám iný názor. Nestačí ani ako back-up. Hovoril som to pred odvetou po zostavách, že rád sa budem v Martinovy mýliť, ale nemýlil som sa. Rovnako to platí o ďalšej sezóne. Nechcem mať v tomto pravdu, fakt nie. Gavi defenzívne je lepší než Camavinga btw. Ja len chcem aby sa dodržalo, čo sa hovorí celú sezónu, že ideme posilniť lavičku, veď to vidíme celú sezónu, že tam treba.
zatiaľ som nevidel že by sme boli späť na 1:1 po tom ako nám odmietli uznať VIP boxy, takže ak budeme zase rátať každé euro, tak LB nie je priorita za mňa, to už keď tak niekoho kto vie RB, LB.
V takom prípade, ak na také dôjde, tak sa poďme baviť o Joffrem. Ešte som ho nevidel hrať, ale má celkom dobrý ohlas a som otvorený zmenám.
Čo sa týka Pedriho a Yamala a závislosti na nich, tak ich výpadok nezabezpečíš hoc akým náhradníkom za lacný peniaz. Tam proste treba mať viac typov hráčov s podobnými vlastnosťami a top kvalitou, a preto tu aj ospevujem Wirtza.
Wirtz by bol na LW/AM, čo za situácie, že je tu Rafa nepotrebujeme. Za Pedriho potrebujeme typologickú náhradu (deep lying playmaker) aj keď bude horší. Ja vychádzam z predpokladu, že zloženie by malo byť Bernal/Cassado - Pedri (nie de Jong)
Gerard sa zlepšoval od zápasu k zápasu a to napriek obrovskému tlaku. Nie je ako Balde, ale centruje lepšie ako Balde (Balde dáva často nízke a nepresné centre). Tiež si myslím že vyslovene nehorel, jeden zápas mu nevyšiel, ale inak treba mu dať čas ako aj Flick povedal.
Pamätáme si Cancela ako perfektne vyzeral a aký fuckup vedel spraviť v dôležitých zápasoch...
No veď Wirtz by mohol zaskočiť aj za Rafu a o to tu ide pri letnom hone po ľavom krídle. Pedriho kde aký horší priemerak, ktorého by si kúpil, nezastúpi. Proste sa nezbavíš takto tej závislosti na ňom.
Martin sice měl dvě ačka, ale doslova většinu klíčových soubojů prohrál. Min v dvou golech měl prsty a před dalším podcenil situaci kdy stál uplně mimo. A mi potřebujeme slušnou náhradu když se Balde zraní nebo na otočku s Baldem. A to Martin zatím fakt není. Protože mi potřebujeme aby hráč uměl bránit a tím mě opravdu nepřesvědčil že dozadu něco svede. To že měl ačka, ok beru to jako plus, ale svojí ulohu dozadu měl hrozivou(tak jako ostatní). Ale je mu 23 muže se ještě vyhrát. Ten kluk muže být jako fajn squad player do nějakých slabých zápasů, kdy Balde muže odpočívat. Ale jako plnohodnotný zástup se bojím že na to mít nebude. A to nejsem proti němu nějak zaujatý, protože obrana nefunguje poslední zápasy vůbec, ale ruku na srdce on na tom měl taky velký podíl. Ale je tu víc faktorů kvůli kterým to nešlo. Není vyhraný, nemá zkušenosti s takto velkými zápasy. Ten tlak všechno. To dolehne. Dá se to chápat, myslím že čas by si zasloužil :).
Martin ked bude hravat tak bude vyborny.Neviem ako si to odbornik Chigo predstavuje,ze tam bude Balde a este kupime top obrancu na tu istu poziciu a ten bude cely stastny sediet na striedacke,brat 15mega rocne.Zobud sa ty decko.Normalne mi lezies na nervy,lebo tu len grcas kazdy bozi den.
Ja sa odborníkom nenazývam, tak mi také tituly ani nedávaj. Ja vyjadrujem skromne svoj názor a debatujem o čo tu ide. Urážky od teba ma samozrejme štvú, ale narozdiel od teba mám slušnosť a takto sa neznížim. Každý tu vie čo si zač Jurajko. Nauč sa kontrolovať svoje emócie, to je rozdiel medzi tým tvojím deckom a dospelým ...
Nepamätám, že by sa na Baldeho kydalo.
Ja sa nemienil utešovať ako vy, že už je to lepšie u Martina ako bolo. Nie keď trebalo najviac, tak to dobre nebolo a sú z toho následky a automaticky také následky nechcem aj ďalší rok. Celú sezónu si hovoríme v lete isto treba nových bekov na lavičku a teraz pred letom zrazu už ani RB ani LB sa kupovať nebude, aby sme v októbri zase tvrdili to isté, že treba bekov kúpiť ... Garciu ešte pochopím na RB, Martina nikdy.
Za druhé ja by som to hral na 3 stopérov, alebo tam dal na ľavo hoc aj Gaviho po štýle Realu, ktorý dlhú dobu hrával takto s Camavingom.
Rozbiješ celý systém aby si mohol hrať na troch stoperov, a kto ti bude hrať pravého wingbacka? Gavi na rozdiel od Camavingu nie je defenzívny záložník.
Čo sa týka Pedriho a Yamala a závislosti na nich, tak ich výpadok nezabezpečíš hoc akým náhradníkom za lacný peniaz. Tam proste treba mať viac typov hráčov s podobnými vlastnosťami a top kvalitou, a preto tu aj ospevujem Wirtza.
Pamätáme si Cancela ako perfektne vyzeral a aký fuckup vedel spraviť v dôležitých zápasoch...
Ale myslím že guerero tiez nechce prist robyt backup pre baldeho