Ked chceme nadalej pokracovat s dvojkou Mats a Tek robime chybu...obaja su dobri brankari, ale nie svetovi...pozrite sa jake zakroky predvadzali tuto sezonu v LM Donnarumma, Raya ci Courtouis...TOP brankar je uplny GameChanger...mali by sme podpisat novu brankarsku jednotku !!!
Breaking: Barcelona are considering signing a new goalkeeper this summer, and Espanyol's Joan García is the preferred option. There are doubts about Ter Stegen's performances in recent years. @diarioas
Súhlasím s tebou Marco. Joan vyzerá solídne, dobré reflexy, stále mladý, takže sa bude zlepšovať. Uvidíme čo bude v lete, či bude brankár priorita, myslím si skôr že nie. Škoda, že sme nešli po Mamardashvilim, ten je brutálny a má skoro 2 m, takú stenu by sme potrebovali v bráne.
Neviem co tu riesime Brankar zpasy nevyhrava. ter Stegen je super do nasej taktiky tu by tarbavy donaruma urcite nevedel hrat. Victor Vlades nebol ziadna spicka a je Majster Sveta, Majster Europy a ma 3 ligy majstrov. Mats je nemecka jednotka a tam o nom nepochybuju len tu furt nejaky papucovy odbornik kida na nasich hracov
Brankar zapasy nevyhrava ? Vyrovnane zapasy medzi TOP klubmi ake byvaju v LM dokazu vyhravat brankari...Courtouis proti Liverpoolu vo finale...Donarruma proti Aston Ville a aj Arsenalu atd...
Zaujmave kedze za aston villu chyta brnakar co ako prvy obhajil najlepsieho brankara na balon d'or takze ta tvoja matematika nejako nesedi :D Akoze hej Brankar moze mat stastie ze chiti nieco navyse alebo moze mat stastie v rozstrele ale to je skor nahoda
A ako som povedal u nas by Donaruma bol priemerny brankar s nasou tatikou vysokeho presingu a vysokej obrany by dostalval furt boly z najazdov lebo on je tarbavy nedokazal by tak efektivne vybehnut proti hracovi co vi ter stegen asi najelspie na svete momentalne.
Keby nemal Espanyol Garciu, tak by bol uplne na spodu tabulky...co im ten vychytal....bol by som rad, keby prestupil k nam....sice hovoril, ze je v Epanyole velmi spokojny, ale.....
Tí čo hovoria, že potrebujeme lepšieho brankára...treba sa zamyslieť, že čo má robiť brankár pri kamikaze vysokej obrannej línii, keď sa na neho rútia dvaja útočníci...:) v tomto prípade je to o šťastí...góly čo inkasuje Tek sú proste nechytateľné
Proti Interu minimalne 2 boli chytatelne, proti Realu vyrobil penaltu a to nebolo prvykrat atd..Samozrejme neda sa chytit vsetko a nepomahame mu tou liniou ale stale plati ze novy brankar je treba uz par rokov.
Ja si myslím že mats a tek budúcu sezónu bude dobra dvojica...
Mali by riešiť hostovacky mladých vyššie spomenutých odchovancov, za rok by sa vyhrajú a možno by sa ukázali ze si zaslúžia byt v Áčku
Mali by riešiť hostovacky mladých vyššie spomenutých odchovancov, za rok by sa vyhrajú a možno by sa ukázali ze si zaslúžia byt v Áčku