PRESNE ! Kedy ak nie teraz predať hráčov co sú priemerný a zarobiť alebo aspon nebyť moc v strate oproti jeho nákupu. Len škoda, že to nefunguje ako v hokeji , manažér sa rozhodne,že ta v klube nechceš a vymenia ťa , alebo si napíš zoznam kde by si šiel. Ako jadro treba nechať, ale už je čas vymeniť ,, záplaty " za nové veci a vrátiť znovu hrdosť menu Barcelona a nie robiť tam nákupy po ,, bazošoch a dufať že sa chytí ten hráč a také páky - hentaké páky....
gyokeresa po jednej dobrej sezone? za lewu musi prist top striker. a ten lacny nebude. torresa by som predal a priviedol ako backup zadarmo davida. a buduce leto siel po top hrotakovi. sen by bol alvarez, ale toho atletico nepusti. gyokeres moze byt novy nunez.
Sylarko, Gyokeres nemal dobrú len jednu sezónu, tam je skôr otázne viac či by dokázal zvládnuť mať podobnú úspešnosť a štatistiky ako ma v portugalskej lige, on je za mňa najviac ideálna náhrada za Lewu a ani by nemusel stať nejak veľa vzhľadom na Trincaa v Sportingu + jeho výstupnu klauzulu, ale nepôjdeme po ňom si myslím a skončí aj tak v Premier League v Arsenale, tu ligu zvládne vzhľadom na jeho fyzické predpoklady, Alvarez by bol super, ale ako spomínaš, atletico ho len tak nepustí.
Presne tak, Gyokeres je az za mňa do budúcna asi najperspektívnejšia náhrada za Lewu. Keby príde už tuto sezonu bol by som rád. Trincao určite pomôže..
gyokeres by stal minimalne 70-80mega odhadujem. kuknite jak sa darilo nunezovi v benfike a jak dopadol. a to nunez hral na vysokej urovni dlhsie jak gyokeres. ako ja by som ho aj bral, ale je tam to ale...
Gyokeres ma vystupku 60-70 myslim cóż je za me dobra cena za hrace jeho kvalit… urcite skvely nahrada za lewu …nunez zazdival uz i v benfice neskutecny procenta sance
Keby realne predame Ferana za €50M+ , tak Gyokeres by bol prakticky free , pretoze je tam protivaha Trincao. Suhlasim ze potrebujeme nutne jedno naozaj kvalitne kridlo a tam realne mozme priviest Rashforda ci Saneho zadarmo, alebo Nica Williamsa za €50M
rashforda ani saneho nechcem ani zadarmo. tam treba kridlo, ktore ked nastupi tak "plnohodnotne" nahradi raphinu alebo yamala. Nico alebo Lookman by bol fajn
Ziadny Gyokeres.O rok pride Haland.Barca a Real to su znacky zo ktore chce hrat kazdy.Neviem odkial sa vzal mitus,ze PL je top liga,ved Barca s Realom by tam bojovali o titul kazdu jednu sezonu.Totalne netechnicke muzstva.Asi ludi laka viac taky futbal hore dole.Ja to nazyvam kopana
Solar,ty si myslis,ze hrac ako Nico bude spkojny na lavicke?Ved trosku premyslaj.Pride hrac ktory bude viac sediet ako hrat.A to top player urcite nebude.Za mna by bol Rashford fajn.
Presne jak pises, bol by fajn. Nic viac. Podobne ako ked prichadzal felix. Podobne zaplaty zadarmo nechcem. Nico by si zahral az az. Lebo rapha moze ist na 10tku a nico na LW. A za sezonu mas xy zapasov. Potom je tu taky Lookman, ktory by bol este dokonca lacnejsi a nemusel by ti hrat hned zaklad.
Treba si aj uvedomiť , že uplne TOP krídlo ako napríklad Salah ti nepríde , ked nebude mať isté miesto v základe a tam sú jasný Lamine a Raphina. Preto som ako alternatívu dal Rashforda či Saneho. Nieje to uplny TOP ale na krídle su do rotácie dosť dobrý. Hlavne u Rashforda si myslím, že ma na viac ako predávadzal posledné dve znechutené sezony v MU. Ale MU zničí každhého futbalistu.. Sane na to ako strašne je kritizovaný má faj štatistiky. Zadarmo keby nemáme love či iné alternatívy, tak stále ovela lepšie ako Fati...
Gyokeresa by som si za 40-50M nenechal ujsť. Určšite stojí za ten risk ked si zoberieme že Roque stál s bonusmi cca 60M čo bol uplny výsmech. Keby je reálny Haland alebo Kane , tak by som preferoval ich na hrot ale reálny sú vôbec neni. Navyše LB bude tiež potrebné a neviem ako na tom je finančný strop + naše financie. Hlavne čo sa týka zmien vo finančnom strope, čo je reálne...
tak nico nieje uplny top este a za 50m je to ideal. nevravim tu o ziadnom leaovi za 80m. a Lookman tiez nieje extratrieda a za 30mega to je steal. obaja su ale ovela lepsi jak sane a rashford. Lookman by sa s lavickou uspokojil. a za druhe tu nehovorime o LW ako cisty Backup, ale o hracovi na hrane zakladu a lavicky, aby yamal ci raphina nemuseli hrat kazdy zapas aj keby boli cely cas zdravy.
Keby sa podaril predat torres za tych 50m tak by som do toho hrotaka tiez siel, ale to sa podla mna bude riesit dalsie leto, ked bude koncit Lewa.
Torres keď neodišiel do teraz keď ho každý hejtoval a posielal do “Podbrezovej” tak po tejto sezóne neodíde už vôbec. Aj tak si myslím že na hrot nepríde nikto maximálne príde krídlo a možno nejaký stopér a krajný obranca.
Tak jeho si Flick urcite nepusti.To skor sa bude riesit nahrada za Lewu,ale to az dalsi rok.A Laporta pojde po Halandovi ako po udenom.Peniazky o rok budu,takze budeme mat vpredu 9-nu ako hrom.
Gyokeresa by som si za 40-50M nenechal ujsť. Určšite stojí za ten risk ked si zoberieme že Roque stál s bonusmi cca 60M čo bol uplny výsmech. Keby je reálny Haland alebo Kane , tak by som preferoval ich na hrot ale reálny sú vôbec neni. Navyše LB bude tiež potrebné a neviem ako na tom je finančný strop + naše financie. Hlavne čo sa týka zmien vo finančnom strope, čo je reálne...
Keby sa podaril predat torres za tych 50m tak by som do toho hrotaka tiez siel, ale to sa podla mna bude riesit dalsie leto, ked bude koncit Lewa.