Aj si bol na starom nou camp.Lebo ja ano a aj uplne zhora sa pozeralo na travnik uplne v pohode.Prednedavnom som bol v Milane uplne hore no bola tam taka atmosfera,ze viac ma zaujimalo vsetko to naokolo ako futbal.Na finale City-Utd ked som bol,tak atmosfera oproti Interu nula bodov.Klobuk dole pred talianmi.V anglicku nuda.Tam je mozno dobra ahmosfera na Liverpoole a to je asi tak vsetko.
"Existuje šanca, že termín, ktorý si klub stanovil na návrat na Camp Nou v septembri so začiatkom sezóny 2025/2026, bude dodržaný."
Tak to vidim dost skepticky.
No podľa YouTube videí kde pravidelne pridávajú pokrok stavby ( nespomeniem si na kanál len mi to vždy vyskočí 😃) dosť pochybujem že za 3-4 mesiace to dokazu dať do stavu kde by mohlo reálne prísť 60k ľudí. Navyse spomínaná konštrukcia tretej tribúny je hotová tak zo 60% plus betonáž atd… za mňa je reálna tak jar.
Tiež o tom začínam nejako pochybovať, že september sa stihne. Stavbu sledujem cez YouTube pomerne pravidelne a je tam veľký pokrok, ale proste je to veľká stavba a treba tam ešte veľmi veľa vecí dorobiť, aby tam mohlo byť pustených 60 000 ľudí. Predpokladám, že najbližšie sa bude dokončovať hlavne konštrukcia tretej tribúny, kde aj tak nebudú pustený ľudia po dokončení celého štadióna, respektíve strechy. Interiér je tiež rozrobený a 3 mesiace na to, aby sa tam hralo. Bude to veľmi ťažké to stihnúť. Aspoň taký je môj názor
Súhlas a navyše aj okolie stavby je tiež ešte ďaleko od dokončenia. A tuším sa v nejakom staršom článku spomínalo že tretia tribúna musí byt ako stavba hotová, inak na štadión ľudia kvôli bezpečnosti nesmú.
Plus chýba dorobiť poslednú časť podzemného parkoviska. A neviem, či je to možné dorobiť za 3 mesiace, aby sa tam mohli ludia prechádzať/parkovať. Možno ideálne by bolo odohrať jeseň na Montjuic a od januára/ februára ísť na CampNou, ale už aj so strechou. To by sa stihnúť malo, aby bol dovtedy štadión zakrytý. Otázka je však ako sa rozhodne vedenie…či ešte stále môžeme prichádzať o peniaze, ktoré sa rátali s hraním zápasov na CampNou. Len netreba byť sklamaný, keď v auguste príde správa, že na CampNou sa bude hrať až od budúceho roku🤷♂️
Som stavbar,za 3 mesiace su mozne “nemozne” veci.Podla mna stihnu vsetko co maju.Uz sa tesim na navstevu nou camp.Ked som tam bol naposledy,tak to bolo v katastrofalnom stave a preto treba podakovT Laportovi,ze sa do toho pustil.Ten stadion bude zlata bana.Podobne ako stadion v Madride.
Tak to vidim dost skepticky.