Prodáme Ferrana za 50 - kluka co bere akorát peníze, co mu nevadí být náhradník, co maká dopředu, dozadu...
hlavně, že tu Lewa zůstane za 30M/rok..
koho za stejné nebo lepší podmínky (ušetřit na přestupu i platu) přivedeme, aby měl stejný přínos?...
jak už předtím někde padlo "to nejlepší co se nám mohlo stát, bylo nemít peníze" - protože amatér Deco už zase začíná "kouzlit" a za chvíli tady s takovou přestupovou politikou bude déjà vu..
Keby to nejak vyjedname na 60M zazrakom, tak by to nemohIo stačiť na Gyokeresa? Niekde som citaI o jeho cenovke 60-75M (nie je to overena informacia, takze ak to je hoax, tak pardon) :D AIe gyokeres je neskutocny v portugaIskej Iige, kto vie ako by si poradiI s betonom v SpanieIskej Iige. AIe jeho zakoncenia, citanie hry, protiutoky, technicke schopnosti su TOP.
AIe určite súhIasím s tym, čo píšeš o Ferranovi a za jeho predaj som Ien v prípade, že príde naozaj dobrá ponuka a budeme ho mať kým nahradiť.
Feran ukázal že môže byť ešte platný a skôr by som sa veľmi poďakoval Lewovi. Už je čas ísť a nielen kvôli veku a výkonnosti, no hlavne kvôli platu. Keby ho chceli ešte za niečo kúpiť z Arábie, bolo by to ideálne
Ja by som Ferrana nechal určite Ale ak je to pravda ako som aj ja čítal že si sporting žiada 66M za Gyökeresa bude hlúposť po ňom neísť aj keby sa mal rotovať s Lewom a Ferran s Laminom. Uvidime čo si budeme môcť dovoliť v lete možno budeme radi keď získame nejakého skvelého krajného obrancu do rotácie.
Ved načo by sme teraz kupovali gya za 66m keď ho o dve tri sezóny môžme kúpiť za 120?
Ist do novej sezóny s hrotmi lewom a ferranom je totálna blbosť. Prvý už na základ v barce nemá a druhý nikdy nebude mať, ako žolík a do rotácie super ale nič viac.
Toho gya proste musia kúpiť ak chcú pomýšľať na LM.
Krajných beckov na lavičku by som pohladal medzi voľnými hráčmi, tak či tak Balde a Kunde nikoho pred seba nepustia..
LW až take problematické v porovnaní s CF nie je podľa mňa.
hlavně, že tu Lewa zůstane za 30M/rok..
koho za stejné nebo lepší podmínky (ušetřit na přestupu i platu) přivedeme, aby měl stejný přínos?...
jak už předtím někde padlo "to nejlepší co se nám mohlo stát, bylo nemít peníze" - protože amatér Deco už zase začíná "kouzlit" a za chvíli tady s takovou přestupovou politikou bude déjà vu..
AIe určite súhIasím s tym, čo píšeš o Ferranovi a za jeho predaj som Ien v prípade, že príde naozaj dobrá ponuka a budeme ho mať kým nahradiť.
Ist do novej sezóny s hrotmi lewom a ferranom je totálna blbosť. Prvý už na základ v barce nemá a druhý nikdy nebude mať, ako žolík a do rotácie super ale nič viac.
Toho gya proste musia kúpiť ak chcú pomýšľať na LM.
Krajných beckov na lavičku by som pohladal medzi voľnými hráčmi, tak či tak Balde a Kunde nikoho pred seba nepustia..
LW až take problematické v porovnaní s CF nie je podľa mňa.