Tak to by si miloval Bicana, který když ho konfrontovali, že dneska by se tolik střelecky neprosadil argumentoval ,, Mívají dneska útočníci šance? Jestli ano, tak bych dával góly dneska jako jsem je dával kdysi a víte proč? Protože já když měl 5 šanci, tak jsem dal 5 golu a o tom přeci střelci dnes včera i jindy jsou, aby proměňovali co nejvyšší procento šanci" a to odděluje extratřídu od těch jakoby dobrych a níž. No a o tom to je a co si budem Diaz by musel překvapit takzvane na Raphinhu no jestli je to možný za mě spíš ne..
Já nevim, ale považuju momentálně za základ Raphihna - Ferán - Yamal. Zatím se ale zajímáme o útočníky, kteří nebudou posilou, protože by nevytlačili ze sestavy ani Ferána. A za takovýho hráče bysme chtěli vyhodit 40M jen kvůli tomu abysme někoho koupili ???! Proč ??? Zkusme nejprve prodat nepotřebné hráče a pak zkusme koupit posily ! Ale opravdu posily, ne kluky na zkoušku 🙏
Ja by som bral Shorlota z Atletika neviem aká by bola cena alebo David zadarmo a krídlo Nico alebo Leao vidim tam možnosť výmeny za Toresa Christensena Lengleta
Sledujem Liverpool zblizka a je to aj moj oblubeny klub, ale ak chceme predat Ferrana a kupit Diaza a este zaplatit viac NIE.
Maximalne za cenu Ferrana.
"Jeho súčasný plat, ktorý sa údajne pohybuje na úrovni 3,5 milióna eur ročne, sa považuje za prijateľný v rámci platovej štruktúry Barçy a je výrazne nižší ako plat iných krídelníkov na prestupovom zozname Blaugranas, ako napríklad Nica Williamsa."
Preco sa furt tvarime ako keby sme v NHL kde pri prestupoch hracom ostavaju povodne zmluvy. Nikde nieje napisane ze si Diaz nebude pytat 3krat tolko alebo opacne berieme za samozrejnost ze nasa nova posila moze mat plat jedine taky ako v minulom klube a preto si ho nemozeme dovolit. Treba zmenit zmyslanie lebo takto vzdy budeme musiet hracov len preplacat.
Tak ale Laporta stále opakuje že máme tvrdú platovu štruktúru a to čo dostal Lewa pri príchode je vlastne maximum čo je klub ochotný novému hráčovi dať (samozrejme musí mať meno ako Lewa čiže svetová hviezda) takže pokiaľ by si chcel niekto pýtať viac alebo podobne budú sa pozerať po iných alternatívach čiže Diaz môže zabudnúť na 3x zvýšenie...
No ved hej, ale narazam skor na ten samotny vyber hracov kde odmietneme hraca lebo ma vo svojom sucasnom klube vysoky plat pritom nikde nieje napisane ze MUSI dostat rovnaky. Pritom boli bezne pripady kedy hrac isiel s platom dole a teraz ked sa nam tak dari sme este v lepsej vyjednavacej pozicii.
Rozumiem čo chceš povedať no myslím že žiadny hráč nechce ísť dobrovoľne s platom dole väčšinou je to hráč ktorý zažil nejaký pokles formy ako keď šiel k nám Félix(pre ktorého to mohol byť reštart kariéry) alebo je jeho sen hrať v nejakom klube do budúcna by taký mohol byť Rashford pochybujem ale že takých hráčov je viac napríklad taký Tah pokiaľ mu dá Bayern 10m ročne(neviem koľko dostal len som vystrelil) tak určite nepôjde do Barcelony napríklad za 8 to je proste blbosť...
Take bych był za nej mega rad… bohuzel se chcem trapit jeste rok s lewou a dał trpet jako bychom meli o hrace min na hristi :-/
Neco mi rika ze lewa po pul sezone bude na odpis a pak se na rychlo bude resit nahrada ale uz nebude moc na vyber. Gyokeres ma 65 vystupni delo cena za takoveho hrace
Maximalne za cenu Ferrana.
Preco sa furt tvarime ako keby sme v NHL kde pri prestupoch hracom ostavaju povodne zmluvy. Nikde nieje napisane ze si Diaz nebude pytat 3krat tolko alebo opacne berieme za samozrejnost ze nasa nova posila moze mat plat jedine taky ako v minulom klube a preto si ho nemozeme dovolit. Treba zmenit zmyslanie lebo takto vzdy budeme musiet hracov len preplacat.
Neco mi rika ze lewa po pul sezone bude na odpis a pak se na rychlo bude resit nahrada ale uz nebude moc na vyber. Gyokeres ma 65 vystupni delo cena za takoveho hrace