V platovom strope nám hráč, ktorý odohral 300 minút a jeho prínos je doslova nulový, blokuje ešte 28 miliónov. Sorry, ale jeho by nepredal ani papa Peréz a budeme radi, ak odíde zadarmo bez toho, aby požadoval vyplatenie kontraktu.
Mne to je jasne ja som fanusik co triezvo uvazuje. Lae tiez zadara si nemyslim ze je cesta 1-5m aspon z toho vysukat treba na pokrytie nejakých nakladov. nemyslim si ze toho hodny nie je.... lenze kluby vedia nasu situaciu tak to vyuziju. To iste lenglet ak nechcu atleti dat ani 5 mega nepredat im oholili nas viac ako dost...
"22-ročný hráč sa stále vidí na najvyššej európskej úrovni"
A možno presne v tom je chyba. Mal by možno prestať lietať v oblakoch, sklopiť uši a začať makať akoby mu išlo o prvý profesionálny kontrakt. A možno by mi to pomohlo....
Ak by bol pravy odchovanec, tak by uznal, ze ten kontrakt je totalny blud a on ho svojimi vykonmi (hoci smolnym zranenim) nedodrzal a ak chce ostat v klube ako pravy barceloncan, nech si znizi plat na uroven nahradnika a pobije sa o miesto...inac v 22 rokoch za to nic, co odovzdal klubu, tak dostal obrovske prachy...
Ten kontrakt je najväčší blud čo mu dal Alemany a dali mu ho dobrovoľne. On si ho nežiadal, len podpísal to, čo mu ponúkli v klube v ktorom vyrastal a začiatok mal luxusný. Viniť z Tohoto Fatiho je totálna blbosť, chalana mám stále rad a dúfam, že keď odíde tak sa dostane do formy a v najlepšom futbalovom veku sa môže vrátiť. O 5/6 rokov napríklad.
ale ja ho nevinim, ale sorry...ja viem, ze ide o velke prachy a ze to podpisali dobrovolne...ale mozno, kvoli tomu, ze nemam take prachy, tak by som nedokazal prijat tolko penazi, ked moj "vykon" nezodpoveda tej hodnote a hlavne ked som srdciar (co Fati asi nie je) a este viem v akych srackach je klub
A možno presne v tom je chyba. Mal by možno prestať lietať v oblakoch, sklopiť uši a začať makať akoby mu išlo o prvý profesionálny kontrakt. A možno by mi to pomohlo....