Nico Williams (60m) ... príliš nákladná operácia
Luis Diaz - predpokladaná cena 85m ... horúci top kandidát no.1 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Staré, predračené nemehlo s tým istým profilom ako Raphinha. Raphinhu sme aspoň kupovali mladšieho pred rokmi. To je tak deprimujúce ten ich výber hráčov. Zas a znova dáme zarobiť Liverpoolu a oni kúpia mladého perspektívneho hráča. Možno im aj zafinancujeme Wirtza. Vždy proste financujeme Liverpoolu posily. Ahhhhhh 🤬
asi tak, ked nechcu nica, tak radsej nech kupia za tych 85m Leaa. kazdy jeden z nich lepsi jak diaz. a neviem preco sa vobec nespomina taky Lookman, ktory by stal polovicu co nico a statistiky ma mozno zo vsetkych najlepsie
Lookman mi z tých možnosti príde najlepší a najlacnejší. Tiež som najviac za neho ak nepočítam Saneho zadarmo. Flick a Deco nie sú bezchybný. Pred rokom kúpili Olma hoc im každý vravel ako je stále zranený a hľa čo bolo ...
Aj ked si osobne myslim,ze vsetko su to len novinarske zvasty.Po 3 tituloch a sezona este neukoncena a my uz budujeme muzstvo na dalsiu sezonu.Realne si myslim,ze to cele zacne az po dovolenkach.Takze tak o mesiac zacne byt nieco realne.Neverim,ze dame za Diaza 85mega.Taky bohaty nie sme
za polovicu mozno, ale za 85+ urcite nie. leao je v rychlosti a driblingu za podobnu cenu na mile daleko, akurat jeho najvecsia slabina je workrate. I Lookman je za tych 40-50m lepsi jak diaz.
Vůbec ho nechci, za 85 mega to vymyslel kdo? Barcelona nemá peníze ani 50 mega na někoho jiného, ale 85 mega na Diaze jo? To fakt radši Wiliamse, kvůli souhry s Yamalem. Vyhozené peníze a výsměch. Jestli tohle dopadne, tak to bude nejhorší přestup za 1000 let :D
Wiliams má 2 nejlepší dribling v lalize, čísla nemá nijak dobré to vím, ale když hraje s Yamalem za národák, tak to vypadá jinak. Určitě je rychlejší než Diaz a mladší, do budoucna určitě lepší volba. Ještě by měl podporu Baldeho a celkově lepší přihrávky než má v Bilbau. K tomu by měl spoluhráče z národáku a zná ligu. Diaz má jiný styl a nemusí se vůbec prosadit.
A kdo má skvělá čísla v La Lize mimo TOP 3 týmy? Nemůžeš chtít, aby Nico dal 15-20 golů za Bilbao. U nás by jen rostl. Je mi jedno, jestli vlak ujel nebo ne. Momentálně si takový luxus, pronášet tyhle kecy, nemůžeme uplně dovolit. Radši dát za něj menší prachy, než balík za "dědka", který není žádné eso.
přesně 85 mega za 28 letého hráče je fakt blbost, ten už ani rychlost nebude mít jak Wiliams to už bych radši sáhnul po La Masii at se chytí než vyhazovat takové prachy za Diaze. A Wiliams by hrál v Barceloně o 200% lépe než v Bilbau
hlavne treba kuknut pod kym hra. pod pragmatickym valverdem. sak tam by aj yamal "umrel".. pod flickom to moze byt uplne iny hrac a mat 3x lepsie cisla jak ma teraz. a o driblingu tu uz bolo spomenute
Chocolate,ak chce mat real 4hracov na lavom kridle nech sa paci :D Vini, Mbappe, Rodrygo, Nico vsetci s podobnym profilom...podla mna len novinarske spekulacie, lebo "engaging" v diskusiach. Diaz mi dava zmysel lebo je cule, osvedceny v top klube a beha, teda ma podobny profil ako Raphinha, ale za 85 mil. ani v zlom sne:D Mozno za 40mil., no o 2-3 roky budeme riesit kridlo znovu kvoli veku, alebo maju niekoho v La Masii,s kym pocitaju neviem...Ale verim Flickovi a Decovi, lebo ukazuju, ze ich planovanie ma hlavu a patu.
Lookman myslím, že bude trošku drahší ako 30m, možno 40-55m (55m by mala byť výstupná klauzula), ale vidím tvoj point. Najlacnejšia a najlepšia možnosť.
je to mozne. ja som zas cital o tych 30-35. ale tak ci tak sa oplati. ma aj najlepsie stats z tych zvysnych spominanych a hlavne ked to porovnas stou cenou
Nemyslím si, že za 85 mega by kupovali hráče na lávku. Diaz neposadí Raphinhu při momentální formě. Prodej Ter Stegena by byl asi logický tah a Fermína rozhodně neprodávat!
Pokud neprodají nebo neposadí Marca, tak dost pochybuju, že tak skvělí brankaři přijdou dělat dvojku... Dát za Díaze 85m je extrém. Jsou lepší varianty. Pokud by šel za 40m, tak by to bylo fajn. Do prodeje těch VIP boxů a návratu k 1:1 musí být podepsány všechny prodlužovací smlouvy, kromě Yamala samozřejmě... Forta bych poslal na hostování. Fermín nikam. Víctor hostování.
85m za 28r hráča je veľa skôr Nica Leao Doku keď bude dobrá ponuka za Olma tak porozmýšľať KDB zadarmo z dobrým prijateľným platom by som bral zadarmo David mne osobne sa páči Sorloth
Luis Diaz - predpokladaná cena 85m ... horúci top kandidát no.1 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Staré, predračené nemehlo s tým istým profilom ako Raphinha. Raphinhu sme aspoň kupovali mladšieho pred rokmi. To je tak deprimujúce ten ich výber hráčov. Zas a znova dáme zarobiť Liverpoolu a oni kúpia mladého perspektívneho hráča. Možno im aj zafinancujeme Wirtza. Vždy proste financujeme Liverpoolu posily. Ahhhhhh 🤬