Nikto so zdravým rozumom v Barce si nedovolí pustiť z Barcelony najväčší talent súčasného futbalu. Tiež nie som rád, ak bude mať Yamal také platové nároky, ale také ultimáta mu tam nebudú dávať.
Podla mna sa tu vyšiluje zbytocne. Po prve nadpis clanku je klasicky clickbajt. Po druhe sam Laporta je uplne kludny a vyjadril sa, ze zmluva je uz dlhsie pripravena chyba len podpis. Nase vedenie uz viackrat ukazalo, ze vie vyjednavat o podmienkach dost tvrdo, Laporta by neohrozoval klub jednou zmluvou. Po tretie, 15mil, 18mil, 20mil - v porovnani s tym, co Yamal prinesie do klubovej pokladnice dalsie roky to su omrvinky. Na com by som si dal zalezat je hlavne to co pise Majo13 nizsie a to su variabilne zlozky naviazane na pocet odohranych zapasov atd, aby sa neopakoval pripad Fati, ze sa Yamal vazne zrani uz sa nedostane na svoju uroven ale zmluva mu pobezi roky dalej...
Cule, tu neide o to že nám vygeneruje o veľa viac peňazí ako mu zaplatíme, ale o to, ze keď 18 ročný, ešte veeelmi mladý človek bude zarábať 20m+ ročne, tak mu to 100% odpáli mozog, začne sa správať ako namyslený cock a celkom iste o 3-4 roky stratí motiváciu. A hlavne sa to týka chudobných emigrantov z afriky. Príkladov keď sa začnú zarábať ťažké milióny v tak mladom veku je spusta. A práve preto,
Dúfam že tento rok yamal ZL nevyhrá, aj keď možno by aj si zaslúžil ju vyhrať.
Všetko musí ist postupne, yamal si ešte zarobí na bezstarostný dôchodok a nie len sebe :)
hej suhlasim Simao, asi sa uz nedozvieme ci je lepsie, ze sme tento rok nevyhrali aj LM a Yamal nevyhra ZL, ale tieto obavy, ze hracovi zo slavy prepne alebo strati motivaciu tam su a budu vzdy. Ak sa mu nezatoci hlava z 15mil, tak 18mil uz nerobi taky rozdiel, nie?:) Hrac sa rovnako moze citit nedoceneny, ak nebude mat odpovedajuci plat. O tom sa tu mozme bavit my dvaja aky to moze mat psychologicky dopad na hraca, ale pochybujem, ze jeho agent pri vyjednavani prijme argument "vieme, ze vas hrac je najlepsi, ale z obavy, ze by sa mu mohla z penazi zatocit hlava mu momentalne ponukame nizsi plat ako si zasluzi :D). Ak bude chciet prachy pojde do ineho klubu. Suhlasim, ze by nemal byt top 1 v hierarchii, ale mal by sa tam tocit na urovni najlepsich hracov, lebo medzi nich patri. Nestratit motivaciu zlepsovat sa je ta najtazsia vec ako pises a snad to ma chalan v hlave usporiadane a ma rozumnych ludi okolo seba.
Ako som si myslel španielska tlač tvorí bludy. Dlhe roky to sledujem a uz zacina cas bez zapasov. A myslim ze nema Yamal take maniere. Jeho skor bavi si robit fotecky instagram farbiť vlasy z nudy. Nie kukat na ucet kolko cinklo.
Lewandowski prišiel už keď tu bol Laporta a dali mu tak vysoký plat oni. Nie bývale vedenie 😂 Zaroveň neverím tomu, že by Yamal mal takéto hviezdne maniere, že stoj čo stoj chcem byť najlepšie zarábajúcim hráčom v 17/18 rokoch, keď mi vyšla fantasticky jedna sezóna, blud za mňa.
Je najväčšia hviezda tímu, miláčik publika, všetci si ho hýčkajú... Prečo by nemal chcieť taký plat? Fati dostal 14 miliónov a to bol horší a po zraneniach.
Ako hovoríš, Fatimu ten kontrakt ponúkli. To bola najväčšia chyba Alemanyho, chceli ho podržať a dať mu najavo, že s ním počítajú, tu sa píše o tom, že Yamal chce sám byť najlepšie plateným futbalistom v klube, čomu proste neverím. Pedri je tiež miláčikom publika a ma menší plat ako Fati, za mňa aby to bolo vyvážene by som mu nedával o moc viac ako Pedrimu, keďže sa mu ten plat bude zvyšovať aj pri ďalších predĺženiach a ak sa chceme vyhýbať problémom s platmi, tak to netreba hneď na začiatku s 18 ročným Yamalom preháňať a dať mu plat na úrovni 18M ročne.
Culesking, tak ako píšeš, no bude záležať ako sa k tomu Laporta postaví a ako sa nechá od agenta podojiť. Ak to spraví politicky, čiže ho nebude zaujímať čo bude o 5-7rokov, tak to opäť prepália s jeho platom. Ďalšia vec čo by som bol rád keby sa podarilo, je nižší fix a variabilné zložky príjmu podľa dosiahnutých cieľov, výkonnosti a odohratých zápasov. Trebalo by mať nejaký skutočný platový strop a hierarchiu a nie to furt meniť, porušovať, prekračovať, alebo to mať len na “papiery”.
Yamal si aj tak okrem toho ešte dosť zarobí z reklám.
@Nosferatu2000 - Ty jsi taky zdejší "miláček" 😉 Ale, že jsi to zklamání z letošních výsledků tvých baletek dlouho zkousával ... než jsi se tady zase ukázal ... Co ? 😂 Jaký je tvůj nový job na Real Madrid TV ? V závěru jste se fakt snažili a "super objektivní a fundované rozbory" o rozhodčích 😂 To jste se fakt "vytáhli" a prorazili další dno 👍 Hned je vidět, že to vzal do rukou nějaký fundovaný odborník (myslím tebe) 😉🎩
Hanuman: stále čakám na tie klamstvá čo si sľuboval... Navyše ako som niekoľkokrát napísal, nie som fanúšik Realu. Ale prosím, kľudne pokračuj v osobných invektívach.
@Nosferatu2000 alias jano_1987 - Jak jsem ti už psal ... Máš problém s pamětí ? Tvoje úžasné fabulace přesně vyhledám až na to budu mít čas ... Psal jsem ti, že nevím kdy to bude ... Upřímně ... Narozdíl od tebe jsou pro mne rozhodně důležitější můj syn a přítelkyně a vždy to tak bude ! A to je nonstop zápřah 😂 Rozhodně nás nebudu ubírat o společný čas na úkor dokazování nějaké baletce z Madridu, která tady sama nikdy nic nedoložila ... Oba víme jak to je ..., že ? 😂 Dám dokonce, světe div se, přednost i jakékoliv smysluplné práci, aktivnímu sportu a nespočtu dalším činnostem, které mají nějaký smysl. ALE až přijdeš na řadu, tak se to rozhodně dozvíš s velkou parádou 😉 V pořadí důležitosti by ti, ale pomohlo, kdyby jsi souhlasil s mnou několikrát navrhovaným osobním setkáním. To bych se i posnažil, ale nemůžu za to, že se ani na chvili neumíš stát hrdým chlapem ... Že nejsi fanoušek Realu ? 😂 Tak mi jen tak z legrace napiš jak jsi oslavil naše tři tituly ? 😂 Určitě to nebylo byť jediným pozitivním příspěvkem zde na fóru, což je divné ... nemyslíš ? 🤔
Odpovídáš na to na co jsem se neptal ... Ostatně jako vždy ... To co jsi odepsal je v tuto chvíli naprosto nepodstatné. Ptal jsem se tě jak jsi oslavil náš trebl ? To je vážně tak složitá otázka pro tebe ? Podle všeho se odpovědi samozřejmě nedočkáme. A to vybízí k další otázce ... Proč je pro tebe problém na stánkách Barcelony, na které hojně přispíváš svými komentáři, odpovědět na takovou banalitu ?! 🤔 A v tuhle chvíli to všem i těm méně chápajícím zde dojde ... viď ty madridský trole ?
U Yamala by som uplatnil to čo v poslednom čase používajú a to postupne sa zdvíhajúci plat na základe splnených určitých podmienok každú sezónu. V prvej sezóne kontraktu by mal mať niekde plat asi za Lewom a novým platom Raphinhu, ale s potenciálom že sa mu ten plat zvýši dajme tomu za 3 roky aj nad plat Lewu, aby sa tak až za tie 3 roky stal najlepšie plateným hráčom.
Je mlady nadejny,ale je to len jedna sezona mozu byt aj neprimerane zranenia, umyselna polovacka na neho,je tu viacero klubov kde to niektorym hracom hrabe v gebuli anajradsej by ho nevideli na futbalovej scene,no ale hadam ti najvyssi vidia do toho lepsie ako ja.
...no dobre komentáre,,,,,lenže on sa potrebuje zaistiť na celý život mudrlanti,teraz mu ide karta a čo keď sa zraní, tak, trošku rozmýšľajte a netvárte sa ,že by ste hrali,,//ZADARA//......🫣🤣🤣🤣
Moc mi to k němu nesedí... A navíc teď se to novinářům hodí, aby měli o čem psát, tak si vymyslí tohle... Asi tak bych to viděl... Teď Lamine vydělává asi € 1,67m což je nic na jeho výkony. Teď bych mu dal třeba max 10m a postupně to při každém podpisu zvyšoval pokud porostou výkony. Maximální strop bych dal 25m, což je za mě max plat, který by měl dostávat nejlepší hráč týmu...
Dúfam že tento rok yamal ZL nevyhrá, aj keď možno by aj si zaslúžil ju vyhrať.
Všetko musí ist postupne, yamal si ešte zarobí na bezstarostný dôchodok a nie len sebe :)
Yamal si aj tak okrem toho ešte dosť zarobí z reklám.