To je blbost, top hrac ti nepride robit nahradnika Koundemu ktory odohra min. 80% zapasov. Tam bude zaskakoval buduci rok Erik Garcia.
Co sa tyka kridel na RW mame Yamala, Raphina moze hrat RW aj LW, takze nam staci este cistokrvne LW.
Není. Kde jsem psal, že musí dojít top hráč??? Já napsal kvalitní. To je rozdíl... Kounde odehrál tolik zápasů právě protože neměl kvalitní náhradu - Forta... Čím kvalitnější náhradník, tím se to lépe rozdělí což potřebujeme, aby se nikdo nezranil... Pokud tam bude zaskakovat Eric a Fort půjde na hostování, tak jsem s tím úplně v pohodě... Jenže Eric byl doteď považován především jako jeden z 5 stoperů a pokud ho přesuneš na RB, tak tam logicky bude chybět. 5 kvalitních stoperů je nutnost. Zvlášť když máš skleněného Arauja s Christensenem... Takže by musel dojít zase náhradník na stopera... A vzhledem k tomu, že Tah podepsal s Bayernem, tak nevím momentálně o žádné levné, ale kvalitní náhradě... Možná Košpo. Takže každopádně kvalitní náhradník bude muset přijít buď na stopera nebo na RB.
Chceš odehrát celou sezónu pouze se 3 křídlama??? Docela risk ne? Jeden se zraní a máš tu zase nulovou rotaci jako tuto sezónu. Musí dojít kvalitní LW i RW. Ať máme jistotu. Fati ani Víctor na to nemají. Ideálně třeba Lookman a Cherki.
Bleskovky
57 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Co sa tyka kridel na RW mame Yamala, Raphina moze hrat RW aj LW, takze nam staci este cistokrvne LW.
Chceš odehrát celou sezónu pouze se 3 křídlama??? Docela risk ne? Jeden se zraní a máš tu zase nulovou rotaci jako tuto sezónu. Musí dojít kvalitní LW i RW. Ať máme jistotu. Fati ani Víctor na to nemají. Ideálně třeba Lookman a Cherki.