Baena je už de facto hráč Atletika v podstate. Williams nás raz odmietol. Rodrygo tiež ešte pred prestupom do Madridu. Mitoma ok na lavičku, ale neohúri príliš. Leao kvalitný, ale tiež má svoje chyby v bránení a náladovosti. Diaz starý a drahý. Rashford na prestup drahý a na hosťovanie lepšie ako nič ak by nebol na výber Sane zadarmo na ktorého sa zabúda očividne aj tu v článku.
Bohatý trh a predsa nemáme dobrý výber hráčov. Lookman a Sane by boli najlepšie možnosti zo všetkých spomínaných.
Ja neviem, ale ak máme 85m na diaza tak ja by som radšej, ak by to bolo reálne radšej skúsil kúpiť toho rodriga, chlapec ma určite kvalitu a podľa mňa je lepší ako vinco. Je to futbalovo inteligentný (futbalovo podotýkam keďže predtým zvolil real :)) a veľmi technicky hráč v perfektnom veku. Ďalšia vec, bol by to skvelý úder pre real že sme dokázali zlanáriť ich hráča. Mne by osobne tento madridista vôbec nevadil..
Ako píše kolega vyššie, veľký výber ale kandidáti nič moc..
Miro, pravdepododobne v žiadnom.. preto píšem že ak by to bolo reálne..
Chigo, neviem či nás odmietol a hlavne ak aj áno, tak kvôli čomu.. v poslednej dobe kvôli financiám nás odmietlo veľa hráčov..
Pozri si keby prišlo k dohode medzi Realom a Rorygom. V tej dobe to vôbec nebolo kvôli financiám. Rodrygo sa tomu aj posledné roky vyjadroval ako je hrdý, že si vybral Madrid, tak neviem čo riešite s ním k nám ...
Bohatý trh a predsa nemáme dobrý výber hráčov. Lookman a Sane by boli najlepšie možnosti zo všetkých spomínaných.
Ako píše kolega vyššie, veľký výber ale kandidáti nič moc..
Chigo, neviem či nás odmietol a hlavne ak aj áno, tak kvôli čomu.. v poslednej dobe kvôli financiám nás odmietlo veľa hráčov..