To vypadnutie s Interom v semifinale LM minutu pred koncom nadstaveneho casu vo mne doteraz zanechala trplu pachut aj ked to bola neuveritelna sezona ale keby sme ziskali aj LM vo Flickovej prvej sezone bol by to historicky uspech a este brutalnejsie zakoncenie sezony
Koukal jsem na všechny zápasy v přípravě a i s náhradníky jsme byli lepší než Real a City. Sestava myslím že byla Pena, Gerard, Lenglet, Rodriguez, Fort, Casado, Bernal, Pablo, Araujo, Victor, Roque a nejlepší se mě líbil Pablo potom Casado s Bernalem a velký hype byl na Victora. Takže jsem už v přípravě viděl velký posun Flicka oproti Xavimu a to bylo tím, že místo SDZ hrál SOZ. Očekávání jsem měl minimálně 2 trofeje. Na začátku ligy to nevypadalo moc vábně hlavně jak se zranil Bernal, ale po výprasku 7:1 jsem věřil, že vyhrajeme ligu a copa del rey a španělský pohár je vždycky mezi námi, Realem a Atletikem, tam musíš mít i štěstí.
Ligu mistrů po základní skupině a losu jsem taky věřil ve finále, ale když se zranil Balde a pak Kounde, tak to už bylo v .... :D Hlavně se zranil i Olmo a Raphinha po repre pauze taky ztrácel formu. Můžeme být rádi jak to letos dopadlo a věřit to i v další sezonu, ale jak vidím ty odchody a přestupy, tak si říkam jestli není lepší nekupovat nikoho :D
Čekal jsem alespoň v závěru 20 minut pro Fatiho, který pravděpodobně v Barce končí, tak takové minuty na rozloučenou + jsem doufal že aspoň 20 minut dostane Torre. Moc nechápu proč se místo toho střídá stoper a levý obránce.
Škoda, že Lewa neproměnil všechny svoje šance a nezůstal na penaltu, ještě by dohnal Mbappeho. Samozřejmě je škoda, že nás nečeká v sobotu ještě jeden zápas v Mnichově... A trochu mě mrzí na Flicka, že nedal Fatimu a Torremu poslední zápas na rozloučení...
Bleskovky
9 dní
Barça vyhrala 3 finále po sebe proti Realu Madrid, čo je historický úspech
Ligu mistrů po základní skupině a losu jsem taky věřil ve finále, ale když se zranil Balde a pak Kounde, tak to už bylo v .... :D Hlavně se zranil i Olmo a Raphinha po repre pauze taky ztrácel formu. Můžeme být rádi jak to letos dopadlo a věřit to i v další sezonu, ale jak vidím ty odchody a přestupy, tak si říkam jestli není lepší nekupovat nikoho :D