Taky isty postoj ma Nauer proste ina skola. A podla mna je to urcite lepsie ako sa tam hodit pod hony utocnikovi ako poleno a sfaulovat ho a dostat penaltu a oslabit muzstvo
Vysvetlenie pre Pravda: Tek nikdy nebol takzv. Sweeper Keeper a nikdy tak ani hrať nechcel. No pri našom štýle hry sa to zrazu od neho očakávalo. Preto tie jeho uponáhľané reakcie na začiatku. No potom to už bolo oveľa lepšie. Treba chápať kontext a nielen útočiť na našich hráčov.
No sak to je moj point. Ter stegena ktory to vie hrat posleme prec a nehame si Teka ktory to nevie hrat a zoberieme niekoho kto hral doteraz za betonom v espanyole. Neutocte mi na Marca nebudem na Teka :D Marc je a bol vzdy lepsi ako Tek a ked chiti formu este nam vychyta aj ligu majstrov buduci rok.
Marc je a vždy bol lepší ako Tek? Prepáč, ale takéto tvrdenie je úsmevné. A to nehovorím o tom, že si nepamätám poslednýkrát, kedy MATS zahral skutočne dobre. Cháp to tak, že už dávno nie. Obaja sú naši brankári a oboch mám rád, no aspoň momentálne je Tek určite lepší. A myslím si, že aj vždy bol.
Okej tak tak troska faktov do toho tvojho usmevu. Za ter stegena hovoria trofeje a uspechy Sczesny ma co? :D Akoze jasne ked ter Stegen 7 mesiacov nehral tak ano mas pravdu Tek je lepsi.
Okej pozrime si cisla:
Marc sezona 23/24 co je pokladana za otrasnu 36 zapasov 1.02 golu na zapas a 0.45 cisteho konta na zapas
Tek sezona 24/25 co je pokladana za super sezonu 30 zapasov 1.2 golu na zapas a 0.46 cisteho konta na zapas
Takze co mi chces este povedat? Ter stegen je a bol lepsi v sezone ked cely tim hral nahovno ako Tek v sezone ked cely tim ziskaval jednu trofej za druhou. Ale to uz nevidime lebo vidime len dva tyzdne dozadu. Plus pred dvoma sezonami ziskal ter stegen rekord la ligy v cistych kontach. Chvilku sa zrani a uz ho tu zatracuju.
Ja nemam nic proti Tekovi kludne nech ostane bude super dvojka.
No myslím si, že budúca sezóna bude pre Marca u nás posledná. Ak podpíšu Garciu, tak ho dajú na hosťovanie a od sezóny 2026/2027 bude naša brankárska jednotka.
už není čas posielať brankára na hosťovanie, potrebujeme v zadu mať už istotu, že ten brankár chytí aj niečo navyše.. buď nech ostane wojto robiť dvojku, alebo ju bude musieť robiť stegen, akože nič proti, ale vziať brankára, ktorý je vo forme a nevyužiť toho, aby chytal lebo v hierarchii figuruje prvý kapitán je hlúposť.. už tento rok robili brankári rozdiel v semifinále ucl, prečo znova riskovať a neskúsiť to rovno s Garciom na ďalšiu sezónu ako s jednotkou?
Hej treba poslat prec brankara co drzi rekord za najviac citych kont a kapitana prec, lebo mal jeden zly zapas 😂a priniest nejakeho garciu o ktorom este nikto nevie ako bude chytat s touto vysokou obranou a ci to nebude este horsie. Paradna uvaha
Pravdo, PSG kúpilo Donnarumu a posadili Navasa (ktorý bol na dobrej úrovni keď odchádzal z Realu).. tiež nevedeli ako bude chytať a hľa kde sú.. čím skôr sa usadí Garcia (ak príde vôbec) v klube, tým skôr si zvykne na štýl a podmienky, ktoré v barcelone sú.
A brankára potrebujeme, Marc svetový bol, ale nemyslím si, že z neho vytlačíme ešte nejaké maximum a náhodou ak sa znova zraní keďže mal zranenia v oblasti kolien tak čo.. Čiže je čas priniesť niekoho kto je mladší a pozná ligu.
mozno by som s tebou suhlasil keby mal mats 36 ale ma len 33 takze neviem preco by sme z neho nevytlacili maximum ked sa rozohra tak v pohode moze este dva tri roky davat top uroven. Neuer ma 39 bufom mal tiez a hral top uroven
Okej pozrime si cisla:
Marc sezona 23/24 co je pokladana za otrasnu 36 zapasov 1.02 golu na zapas a 0.45 cisteho konta na zapas
Tek sezona 24/25 co je pokladana za super sezonu 30 zapasov 1.2 golu na zapas a 0.46 cisteho konta na zapas
Takze co mi chces este povedat? Ter stegen je a bol lepsi v sezone ked cely tim hral nahovno ako Tek v sezone ked cely tim ziskaval jednu trofej za druhou. Ale to uz nevidime lebo vidime len dva tyzdne dozadu. Plus pred dvoma sezonami ziskal ter stegen rekord la ligy v cistych kontach. Chvilku sa zrani a uz ho tu zatracuju.
Ja nemam nic proti Tekovi kludne nech ostane bude super dvojka.
A brankára potrebujeme, Marc svetový bol, ale nemyslím si, že z neho vytlačíme ešte nejaké maximum a náhodou ak sa znova zraní keďže mal zranenia v oblasti kolien tak čo.. Čiže je čas priniesť niekoho kto je mladší a pozná ligu.