Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
7
baimato
2025-05-27 07:41:30
Neviem kolko zaraba ani neverim novinarom, ze to presne vedia. Ale presne takto zacinali financne problemy, z ktorych sa klub nespamatal este doteraz. Preplatenie hracov..Takze poucenie ziadne.
2
matewr
2025-05-27 07:53:07
jasně, ale zase musíš reflektovat trh. Nemůžeš podhodnotit nejsledovanějšího a možná i nejžádanějšího hráče na světě. Lamine může tvrdit tedka, že vše pro Barcu a že by ji nikdy neopustil a v zápětí přijde nabídka s 3x tak vyšším platem do týmu, který má dobrý sportovní projekt a má reálnou šanci na zisk ligy mistrů, Lamine se necha zlákat, a ty se jen placnes do čela, žes mu nedal víc.
3
mazanyhrac
2025-05-27 07:55:07
Taky nejsem nadšený, pokud je to pravda. Kazdej má ale Super agenta, který to v pohodě dojedna. Top hráči mají prostě lepší karty než klub, ale Yamal by nikam nešel, i kdyby to bylo min, myslím. Doufám, že se nebude opakovat co bylo, celkově.
5
matewr
2025-05-27 08:04:20
Hele nikdy nevíš... ono se to pak hrozně lehce nabaluje: Lamine uvidí že i přesto, že je z týmu nejsledovanější a podle mnohých nejlepší hráč, tak dostává méně. A že jiné kluby by mu platili mnohem víc. Bude třeba držet hubu, ale malá nespravedlnost v hlavě zustane. Pak bude chvíli krize, klubu se nebude dařit, třeba se trochu chytí s trenérem... no a z té malé nespravedlnosti se stane obří pochybnost a Lamine začne naslouchat jiným nabídkám.
0
emiliano
2025-05-27 08:24:45
Treba ho dobre zaplatiť, ale všetko podľa možnosti. Lebo vieme, že príde koniec zmluvy a zasa sa pridáva.
8
sonetcz
2025-05-27 08:27:23
Tam je jenom strašák jménem Fati, kdy se zraní a máš plat, co prostě je průser. Vše se hodilo na jednu kartu, že to bude fungovat. Tak musíme doufat, furt mu bude 18, doufejme, že stále se nezmění a nebude flákat péči o tělo a vše. Těch ALE je hromada, stačí málo a je to průser. Nicméně pokud to vyjde, máš genia na dlouhý léta.
3
kov3
2025-05-27 08:30:57
Verme, že bude platiť tá tvoja posledná veta ......
2
baimato
2025-05-27 09:30:15
Ak by chcel ist za peniazmi tak sa vzdy najde klub, ktory mu da viac. Ci uz Psg, City alebo Arabi. Nemyslim si, ze 17 rocny hrac ma v time zarabat najviac aj ked ma na hru najvacsi vplyv. V klube ma byt hierarchia, lebo presne to potom zacne. Hraci, ktori su dolezity pre tim tiez a bude tam velky platovy rozdiel budu chciet pridat tiez. Laporta hovoril o platovej hierarchii, ale nic z toho nesplnil. Uz pri Lewandowskeho zmluve to prestrelili. Preco nemozeme nastavit platovu politiku ako napr. Bayern? Tam mu nechceli dat zmluvu na viac ako 2 roky, kvoli veku a uz vobec nie 20 mil. rocne. Yamal ma na take peniaze este cas. Zatial to bola jeho prva dobra sezona a radsej by som mu pridaval postupne. Cim ho motivuju pri dalsom jednani? Dalsie brutalne navysenie? To je proste cesta do pekla..
0
snapshot
Premium
2025-05-27 09:47:33
Takto nezacali nase problemy. NAse problemy zacali tym, ze sme vyplacali 120+ mega za Coutinha a Griezmana. Za Yamala sme dali kolko?
1
sonetcz
2025-05-27 09:48:14
Tak on může mít velké bonusy a základ normální. Může tam být vyhraj zlatý míč, nastřel 20 gólů v lize atd. Nevíme bonusy a nevíme kolik jsou. To je motivace dobrá a v budoucnu čím ho motivovat? Právě část bonusů už bude v základu a posouvat to do základu, kdy tohle bude pro něj bude samozřejmost splnit. Celé je to o bonusech jako formou motivace. Uvidíme, dokud tohle se neví, nemůžeme soudit, jak moc je to špatně nebo ne. Spousta týmu ti řekne základ, ale bonusy se nikdy nedozvíme. Další věc jsou daně v dané zemi, kdy prostě ve Španělsku budou vždy vyšší platy, aby jim zůstalo to, co v jiné zemi za méně.
1
baimato
2025-05-27 10:21:38
Snapshot si trochu mimo. Tie prestupy boli prestrelene, ale dokopy sa minulo mozno +/- 400 mil. na Dembeleho, Coutinha a Griezmanna, lenze sa predal aj Neymar za 222 mil. Tych 180 mil. urcite klub nepolozilo, ze mal 1.3mld dlhm Polozili ich platy a to, ze sa na platy davalo viac ako sa zarobilo! Vydavky klubu iba na platy boli cez 70% a ked prisiel Covid a zavreli sa stadiony tak to bolo cez 100% . Inak povedane klub si poziciaval, aby mal na vyplaty.. Ak nastavis zle platovu politiku a das jednemu prilis vela, tak to pojde ako retazova reakcia..
1
Pravdo
Premium
2025-05-27 11:37:49
Ja som s tym okej presne tak by mali byt plateny hraci nie velky zaklad ale za dosiahnute ciele. Odohrate zpasy, goly, asistencie, ciste konta, trofeje individualne aj timove. Akoze samozrejme ze treba mat aj nejaky zaklad ale vacsinu by som daval v bonusoch. Ze 5 mega zaklad a ak vyhrame vsetko tak budes mat kludne 40 mega. Ked nebudes hrat tak smola mas 5 mega. Takto by sme mrte usetrili naprikald na Dembelem a jeho 50% dochadzke :D na Lengletovi a Umtitim ktory presedeli sezony na lavicke. atd (viem utopia ale bolo by to ovela lepsie)
1
IniestaNr.8
2025-05-27 09:09:31
vsetko je o tom, ako su nastavene bonusy...nikto nevie zatial povedat, ze ci zakladny plat je na urovni 5.-6. hraca teamu..ak si vsak vykonom bonus zasluzi, nech je kludne najlepsie zarabajuci hrac. Ak aj bude brat 10mega ale uz len na dresoch prinesie 15, tak nevidim ziaden problem...zmenil cislo dresu, a hned je rok zaplateny :)
2
baimato
2025-05-27 10:44:53
Táto fama ohladom predajov dresov a kolko z nich klub zarobi. V dnesnej dobe AI, to trva par sekund, aby si tam zadal otazku a mas odpoved. Skus to 😉
0
xxeon22
2025-05-27 12:54:58
"Barcelona earned a record €179 million from kit and merchandising revenues in 2023, placing them first among all European football clubs in this category. This makes them the top-earning club in terms of kit sales and merchandise revenue. https://www.fcbarcelona.com/...
0
xxeon22
2025-05-27 12:56:58
A to nehovoriac, ked bude mat Yamal od novej sezony 10inu na chrbte :) a to, ze sa vratime spat na stadion tak tie dresy pojdu jak nic.
0
baimato
2025-05-27 22:21:44
To je sice pekna suma, ale to je celkovy obrat z predaja dresov. Priamo klubu ide tak 10-20%. Potom samozrejme dohodnuté fixna suma od Nike a Spotify, ale priamo z dresu to je len to male %. Najviac zarobi Nike a maloobchod.
0
juraj2406
2025-05-27 10:20:55
Nemam problem s jeho platom,nikde som sa nedocital jeho vysku a ani vysku bonusov.Jedine na com by som trval je,ze do 2031 ziadne ine rokovanie ohladne zmluvy,lebo teraz podpisal zmluvu do 2031 a za rok sa bude riesit opat keho zmluva.To mi pride chore.
0
leo_messi10
2025-05-27 22:04:26
VAMOOS! S bonusy absolutně nemám problém, pokud nebudou primitivně dosažitelné, což by neměly být. Jediné co mě zajímá je výška hrubého platu... Kdyby náhodou. Pokud to bude do 10m jsem naprosto spokojen....