Za drobne a smiesn plat by som ho bral viac ako Diaza za 80mega.Rashford je vyborny hrac,Flick by z neho vytazil maximum.Ja stale dufam,ze pride novy brankar a odide Ter Stegen a ze odide Lewa a na hrot prode ten Gyokeres.To by bol upgrade ako hovado.K tomu sa vrati Bernal.Mali by sme top tim.
Hmm zaujmalo by ma podla coho sudis ze je to dobry hrac? Lebo mi pride ze si ho asi nikdy nevidel hrat. Je to flakac ktory sa nevracia, je neproduktivny a vsetko je pre neho prednejsie ako futbal. a to som ho videl hrat minimalne 100 krat (dokonca raz aj nazivo) mal jednu dobru sezonu zatial. Akoze takehoto hraca jedine zadarmo a s m ax rocnou zmluvou viac nie. Nech sa snazi dokazat ze si zasluzi predlazenie zmluvy. Nie sme charita aby sme restatovali skrachovancom karieru.
Pravdo👌👊....Rashford je za mna podpriemerny hrac,ktory chce ist do Barcelony viacej za zivotom,teplom,slnkom ako za futbalom...nema co Barcelone dat,je to flakac,nechce ani branit a nieje ani produktivny smerom dopredu...🤷
Juraj, súhlasím so všetkým až na toho rashforda.. talent určite ma/mal ale už niekoľko rokov je to úplný podpriemer. Možno ho Flick vzkriesi, ale bude to obrovské riziko, ako FA možno áno ale platiť zaňho peniaze asi by som do toho nešiel..
Pre kristove nohy.Ma 27 rokov a tu sa o nom pise ako keby mal tesne pred koncom kariery.Ten co pise xi som ho videl niekedy hrat ked pisem,ze nie je zly hrac.Ano videl,xy krat a ak nevidis v nom potencial,tak potom ti je skoda sa vyjadrovat k futbalu.To ze sa stala z UTD zumpa,tak zato urcite Rash nemoze.Vid kazdy jeden prestup z ManU a zrazu ten isty hrac je v inom time hviezda.Rash,McGominay,Antony…atd atd.Flick je diktator,tam by sa Rashford urcite neflakal.Ale co je pre mna priorita je aby nebol drahy a aby nemal velky poat.To uz je len rozum dat za diaza 80mega.
Ale prestan tu operovat s potencialom tan mal aj Balloteli a kde skoncil poterncial je ti na nic ked to nemas v hlave v poriadku. Aj Bojan mal potancial a takychto hracov ti mozem menovat do zajtra. Dolazite je ze ten potencial nenaplnil. Ako pises ma 27 a 28 je top vek pre hraca v 28 uz mas byt na vrchole svjho potancialu a Rashford sa k enmu ani nepriblizil (az na tu jednu sezonu) takze ano nebavme sa o futbale ked je pre teba smerodajny potancial. Ano ako hovoris vsetci co odisli z United hraju dobre az na Rashforda ktory doviedol kazdy tim kde bol mimo ligu majstrov :D naposledy aston villu :D. A napisal som ze Rashford okej zadarmo, za 400 000 rocne ako mal Felix, a max na rok. Za viac nie
To ze novinari pisu ze stoji Diaz 80 mega neznamena ze ho za toklo niekto kupi ano to by bol nerozum ale take nic sa neudialo zatial. A united je v sracklach takze nam Rashforda zadarmo asi nedaju. Mna ani v aston ville vobec nepresvedcil.
To ze novinari pisu ze stoji Diaz 80 mega neznamena ze ho za toklo niekto kupi ano to by bol nerozum ale take nic sa neudialo zatial. A united je v sracklach takze nam Rashforda zadarmo asi nedaju. Mna ani v aston ville vobec nepresvedcil.