Dajme tomu Stegi sa predá, Garcia bude jednotka, Szczesny na ten rok náhradník a po roku odíde a potom čo? Vytiahneme na post nahradníka niekoho z B-čka?
Velmi tažka volba. Problem je ze MAtS nemal skvelu formu ani pred zranenim. Dovolim si tvrdit, že posledne 2-3 roky bol skor (nad)priemer ako TOP brankar. Samozrejme je tu pravdepodobnost, že sa zdvihne ako sa zdvihol celý tím, ale možno aj nie.
Pozicia Teka je viac menej jasna. Dostal ponuku na dva roky a ak ju prijme bude skusenou dvojkou.
Číslo jedna MAtS alebo niekto nový (Garcia, ?)
Čislo 3 bude niekto z Bčka.
villagesb predtym nez si nieco dovolis tvrdit si to over. Minuly rok z 28 zapasov 15 cistych kont, este rok predtym bol najlepsi brankar ligy, ziskal Zamorovu trofej a 20 cistych kont... ludia vy mate fakt kratku pamat. A davat brankara timu co hral o zachranu pred Marka? neuveritelne
Nepochopím takých fanúšikov, ktorí Stegena po ťažkom zranení už predávajú! Neuvedomujú si, že keď bol o.k. tak vychytal nám veľa víťazstiev a prejavilo sa to aj na ohodnotení ako najlepšieho brankára LL. Tak sa spamätajte do p...e! To isté bolo v minulej sezóne s Raphinhom, takmer každý druhý fanúšik tu na tejto stránke vypisoval, že ho treba predať a dnes kandiduje na Zlatú loptu a je ťahúňom Barce. Tak sa ukľudnite a snažte sa rozmýšľať racionálne. Mark si zaslúži druhú šancu a ja verím že ju využije na 100%. Spomeňme si koľko druhých šancí sme dali Dembelému???
Medzi MATSom v najlepšej forme a Telom v najlepšej by som dlho váhal. Z takého subjektívneho hľadiska by som možno Teka vybral, pretože jedenástky chytá lepšie ako MATS. No posledné mesiace pred zranením bol MATS o ničom a keď sa vrátil tak ešte horší. Preto by som ho momentálne nepodporil ako jednotku. Ani v porovnaní s Tekom.
Len aby sme si pripomenuli koho tu ludia hania, prosim pekne zakroky z minulej jeho plne odohranej sezony: https://www.youtube.com/... Niektore z nich su z kategorie totalny master piece...
No tento argument je ako keby som ti povedal: pozri si Tekové zákroky predtým, ako išiel do dôchodku. To je úplne jedno. Nech je u nás jednotkou ktokoľvek, musí byť vo výnimočnej forme teraz, nie v minulosti. Ak MATS na to má, musí to dokázať. Tak isto aj Tek. Garcia toho veľa ukázal tento rok v Espanyole.
V době pokročilé datové analytiky použít sestřih z youtube ? 😂 To je ti 10 let ? 😂 Jestli máš možnost nakouknout do nějakých renomovanějších datových analýz ... uvidíš, že ter Statue (označují ho tak analytici a novináři ve Španělsku) v nich již minimálně 3 roky vychází naprosto tragicky. A novináři ve Španělsku (ne ti na Slovensku samozřejmě) o tom referují po celou dobu. To není, že teď se někdo probudil. Mimochodem krásný sestřich jen úspěšných zákroků má i brankář třeba Mallorcy nebo Osasuny, ale je potřeba vyhodnotit objektivně i INKASOVANÉ góly PROBOHA ! A od toho jsou datové analýzy ... Ne jen to dobré vytržené z kontextu a to nehodící vynechat a dělat že neexistuje. 😂 To je propaganda a ne objektivní hodnocení.
A jak tak koukám na výsledky té ankety výše tak ta naše ter Socha dopadá suveréně nejhůře nejen u španělských analitiků a novinářů, ale i u hlasujících zde na fóru. Prostě ta důvěra v něj tam už není ani u laické veřejnosti.
jasne :) tak mi tu prosim ta tie statistiky hod za posledne tri roky, rad sa na ne pozriem. Hlavne by ma zaujimala ta sezona ked ziskal Zamorovu trofej a mal najmenej inkasovanych golov v celej lige. Ta laicka verejnost este pred dvoma mesiacmi nevedela prist na meno De Jongovi, asi tolko k nej
Já sem pro to, dát mu šanci, jak jsem tu už několikrát psal, pod Xavim to byl právě on, kdo měl největší váhu na vítězství v La Lize. Pak šla forma dolu, zranění, ale u golmana může chytat do 40. Takže letos určitě nechat a snad se vrátí do formy + má chytat za repre, tam se taky uvidí
Ako niekto môže porovnávať Ter Stegena v tým Poliakom. Veď ten nechytil nič čo by nešlo naňho. Aká uňho stabilita. Nechytil nič naviac.Najslabší brankár u nás za posledné roky.
Pozicia Teka je viac menej jasna. Dostal ponuku na dva roky a ak ju prijme bude skusenou dvojkou.
Číslo jedna MAtS alebo niekto nový (Garcia, ?)
Čislo 3 bude niekto z Bčka.