Gavi je môj obľúbený hráč. Nie náhodou sa už v mladom veku stal základným členom repre a aj sa kritizovalo jeho preťaženie, čo viedlo k ťažkému zraneniu. Evynechá súboj, nešetrï krokmi, strčí nohy všade, zvádza súboja s fyzicky silnejšími (jeho súboje s Belinghemom som obdivoval), je to srdciar. Takých futbalistov potrebuje każdý tím . V zálohe máme pretlak, ale sú tam rôzne typy, od jemných technikov ako Pedri a Olmo, cez behavých ako FDJ až po bojovníkov ako Gavi, Fermín, Casado a vráti sa Bernal. Príjemné starosti pre trénera. Už len doplniť útok.
Co je tohle ku@va za článek ????!!!! To jako vážně ????! Jako že místo pivota je pro Gaviho “nezvyčajná pozícia” ???
Kdo tohle kde vyblil ??? Nějakej madridskej pisálek viděl v květnu poprvé Barçu a hned se pouští do takových úvah ???!🙈 Chce se mi zvracet velebnosti.
Samozřejmě, že pivot je naprosto přirozená pozice pro Gaviho a hrál na ní do zranění téměř pořád, zejména v době kdy byl Pedri zraněný.
Kdo tohle kde vyblil ??? Nějakej madridskej pisálek viděl v květnu poprvé Barçu a hned se pouští do takových úvah ???!🙈 Chce se mi zvracet velebnosti.
Samozřejmě, že pivot je naprosto přirozená pozice pro Gaviho a hrál na ní do zranění téměř pořád, zejména v době kdy byl Pedri zraněný.
Kounde - Araujo - Cubarsi - Balde
Gavi - de Jong - Pedri
Yamal - Lewandowski - Olmo