Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Prepáčte, zabudol som si vziať Antipsychotiká, ktoré mi predpisuje psychiater na moje zvládanie agresívneho správania........... Ale je pravda, že to nevyzeralo ako ľad čo po nom hodil. Na druhej strane, musím uznať, že mieril relatívne presne. Veľa nechýbalo a trafil by toho rozhodcu.
Nie on hodil po nom mravik plny lasky...bud aspon chlap, ked uz si magor...
To je absolútne jedno čo hodil po rozhodcovi. Za také správanie sa je ospravedlnenie a šesťzápasový dištanc málo. Rudiger si myslí, že keď sa ospravedlní tak je všetko o.k.??? Mimochodom rovnako po rozhodcovi niečo hodil opičiak Vinicius a ten aj vbehol na trávnik, ale pri jeho prehrešku je ticho a nič sa nerieši. Myslím že aj Vascés dostal trest, len neviem za čo a koľko zápasov. V tomto zápase sa ukázali "hviezdy" Realu akí sú psychopati a nedokážu zniesť prehru. Predviedol sa aj Ancelloti, ktorý ako tréner mal hráčov ukľudňovať a reagovať na ich nevhodné správanie, ale on nie...on si len prežúval tie svoje žuvačky ako teľa. Kto vie s čím boli tie žuvačky, či neboli z tej zelenej trávičky!!!
Tak hodil petku, hrozný rozdíl, každopádně to muselo být celkem těžké, když to takhle letělo...