Cloveku sa az nechce verit, ako sme mohli s Interom prehrat...zrovna proti nam v semifinale podali neskutocny vykon a mali aj obrovske stastie...vcera bol Inter totalne jalovy....a legendarnymi slovami Libora Hudacka PSG rozdrbal Inter na srot 😁 som rad za Luisa Enriqueho ze sa mu to podarilo a navyse v akom style 👍
Ano, měla tam být Barcelona a bylo by to určitě úžasné finále. Ale já už bych se v té ráně přestal vrtat a už vůbec neukazoval na konkrétní viníky. Byla to krásná sezóna se spoustou úspěchů pro Barcu i PSG. Oba týmy chytli obdivuhodnou sportovní formu (btw. hodně i díky svým výjimečným trenérům), oba si zaslouží zakončit a rekapitulovat ji pozitivně.
A speciálně tenhle článek měl být hold Enriquemu, ke kterému mám - ještě víc než ke špickovému trenérovi - respekt jako k člověku. Tak u toho zůstaňme.
V suvislosti s Enriquem na napada jedna vec...ked prisiel do Barcelony, presne tak ako hral vcera PSG sme hrali aj my-kolmo, rychlo, technicky...a po 3 rokoch sa to velmi spomalilo a zmenilo...aj v spanielskej repre to nebolo rychle...som zvedavy pokial to PSG vydrzi....inac vcera sa znovu potvrdilo, ze dobry vykon robi dobry tim, nie jednotlivci....takisto v nasom pripade 👍
Pre xxeon22, vieš prečo bol Inter tak slabý? Lebo PSG mu nedovolil prakticky nič, či vo fáze bránenia, alebo v útočnej fáze. Preto PSG vyhralo a my sme kvôli fatálnym chybám v obrannej fáze dovolili Interu aby nás vyradil. PSG famózny výkon.
A speciálně tenhle článek měl být hold Enriquemu, ke kterému mám - ještě víc než ke špickovému trenérovi - respekt jako k člověku. Tak u toho zůstaňme.