tlacenka od vykonneho clena UEFA a zaroven prezidenta PSG pre tuto pijavicu s IQ 49. Rovnaky vysledok ocakavam v zlatej lopte a aj to ze cenu dostane tento nesympaticky trener.
Toto je troška úbohé nakoľko žiadnu tlačenka nepotrebuje a ak získa zlatú loptu tak zaslúžene ... Bol to ústredný hráč klubu ktorý získal v tejto sezóne zatiaľ všetko čo mohol a má aj veľmi dobre čísla takže zaslúžene
aj ribery bol ,,ustredny hrac,, a nevyhral ZL. Zlata lopta by sa dala obhajit podla toho co si napisal hoci z individualnej stranky tu boli lepsi hraci, ale tato cena za najlepsieho hraca LM je ocividna tlacenka.
Aj ribery ju mal dostať ... Messi a Ronaldo dostali niekoľkokrát zlatú loptu len pre ich PR ....zober si aj ako sa teraz tlačí yamal - čisté PR pričom za celú sezónu nebol ani len najlepší hráč Barcelony keďže Pedri bol hlavne na jeseň úplne iná liga ....ja som úprimne z týchto cien znechutený ale ak ju dostane dembo tak za mňa to je ešte jedna z tých lepších nakoľko v play off mal ťažkých súperov a ťahal PSG . A to PSG malo určite horších súperov ako Barca
pijavica a aj horsie ho vola vacsina fanusikov barcelony a maju na to dovod. To mas co 8 rokov ze nepoznas jeho posobenie v barcelone? Ja ho budem volat ako uznam za vhodne a ked sa ti to nepaci, hod sa o zem ked chces
To je super ... Keď ho tak volajú ostatný tak môžem aj ja ... Pretože keď nemajú úroveň a spravanie tak nemusím ani ja ....u nás bol len 6 rokov a keď hral tak hral dobre - za xaviho nás ťahúň na pravom krídle a bohužiaľ mal smolu na zranenia .... A samozrejme volaj ho ako chces mne je to jedno ale je to tvoja vizitka čiže viac by na Tom malo záležať tebe . Pekný večer prajem
nehral dobre. Mal niektore ani nie zapasy ale len pasaze zapasov kde dobre hral a vacsinou ho nebolo vidiet. Klub za neho vysolil velke peniaze a neosvedcil sa. Zranenia pramenili aj z jeho neprofesionality. To co spravil v SF proti liverpoolu, to ako riesil tu strelu je na pripravku. Za 6 rokov nespravil ziadny progres. Xavi mu doveroval, zastaval ho ked ho chcelo vedenie posadit na tribunu a odvdacil sa mu tak, ze natahoval jednania a pockal si na spravnu dobu aby mohol zhrabnut 25 milionov co bola polovica zo smiesnej prestupovej sumy ktoru sme dostali. Na videu si robil posmech z japoncov a malo to rasisticky podton. Ten mezmozog nevedel ze nas hlavny sponzor je japonsky Rakuten a vedenie muselo zehlit pruser. Skodoradostne vytesovania sa po tom ako nam strelil goly a vyradil nas boli poslednou kvapkou.
Všechna tato kritika vypadá trochu podivně když vidíš jak maká a daří se mu v psg. Co když mu to prostě nesedlo? I u nás hrál v některých obdobích výborně. Nechápu tak velký hejt a už vůbec ne tento ubohý grcomet
nie, nevypada podivne. Ja pisem o tom ako to s nim bolo ked bol u nas. Ano, hral v niektorych obdobiach vyborne. Zvycajne to bolo v casti jedneho zapasu z piatich alebo siestich. To ze teraz maka v psg len ukazuje ze v barce to mal na haku. Mam ho mat kvoli tomu teraz rad ze maka v psg? Aky hejt? Pisal som o faktoch aky bol a co robil. Ci to sa uz nesmie na pijavicu nic negativne povedat? Co mu nesadlo? Mal 4 roznych trenerov. Jeho cisla za 6 rokov boli biedne. V lige dal 24+34 a v LM 8+0.
@Eli_vantha - Naprostý souhlas se vším co si uvedl, jako ostatně vždy u tvého příspěvku. Za ty dlouhé roky co jsme zde na fóru vždy, když napíšeš příspěvek, tak já už nemám co psát 😁 Pijavice je ještě hodně lichotivý výraz pro něho.
Trénerov niekoľko ale celý čas snaha hrať to isté ... Držanie lopty a milion prihrávok ... Psg hra momentálne rýchlu hru na ktorú je ako stvorený . To isté hral aj v dortmunde a bol skvelý ...v sezóne 21-22 bol jedným z naj hráčov klubu keď si na ihrisku robil čo chcel ... Čiže to že u nás nemakal je hlúposť ...je kopa hráčov ktorým to v klube nesadne pretože tam proste nepasuje pre svoju hru ( griezman countinho )
to ze v psg mu to herne vyhovuje viac je jedna vec, ale je vec druha ako sa zachoval k barcelone. Vyssie som napisal preco ho cules nemaju radi. Ak vyhra ZL je to obhajitelne pretoze vitaz treble zvycajne tu cenu dostane, to som ti uz napisal, ale stats v LM ma lepsie rafina a preto povazujem za tlacenku to ze dostal cenu naj hraca LM. Ak napises ze u nas mu to nesadlo lebo drzanie lopty a milion prihravok, nemozes napisat ze ,,v sezóne 21-22 bol jedným z naj hráčov klubu keď si na ihrisku robil čo chcel,, pretoze si to odporuje. Nemozes mat aj jedno aj druhe.
No odporujes si ty ... Najprv píšeš že je to obhajitelne a potom že je to tlačenka ... To že má niekto lepšie stats neznamená že je lepší hráč a platnejsi pre tím ... A ja si nepodporujem to že mu sedí viacej iný herný štýl neznamená že aj pri našom nemohol byť kvalitný hráč ... U nás bol dobrý ( ak nebol zranený alebo tesne po zranený ) a v PSG sa posunul ešte ďalej pretože nemá zranenia a možno mu to tam sedí viac ..... a úprimne to že využil tu jeho zmluvu je chýba len a len nášho vedenia ktoré mu takú zmluvu dalo - to je neschopnost
ja som napisal ze obhajitelna je ZL a ze tlacenka je cena za naj hraca LM. Dokazes chapat text? Ak stats nerozhoduju o tom kto je platnejsi v konkretnej sutazi, tak na zaklade akeho kriteria ides urcovat kto je najlepsi hlavne ak obaja hraci hraju na rovnakej pozicii??? Na zaklade sympatii? :) U nas dobry nebol. Statistiky som ti uz dal a zranenia nie su vyhovorka. Profi futbalista sa ma o seba starat a hodnoti sa aj jeho telo a fyzicka. Ak nemas dobre telo, nemozes byt top hrac, ale aby som ti urobil radost tak tu mas zapasy a statistiky ked pijavica nebola zranena: liga 127z - 24g-34a = 0.45 bodu na zapas, LM 30z - 8g+0a = 0.26 bodu na zapas, europska liga 6z - 0g, 0a = 0 bodov na zapas. Ty mas evidentne nastavenu latku dobrych vykonov velmi nizko. Ja si predstavujem dobre vykony inak.
Zranenia nie sú výhovorka u profi športovcov ... Ako toto môže niekto vôbec napísať ( Pedro počas zranený bol tiež len polovičný a aj FDJ ) .... A rozhoduje celkový výkon daného hráča a nie len G+A .... Sú hráči ktorý robia neuveriteľnú prácu na ihrisku ale čísla mať nikdy nebudú ale odmakaju čiernu robotu .... To je super že vieš nájsť tieto čísla a teraz ťa poprosím aj minutáž keďže na základe zranení nebude veľká tak isto určite vieš posúdiť ako sa po zraneniach dostával do formy aj to si určite zohľadnil ....a LM je obhajitelne a to veľmi ľahko .... S liverpoolom bol najlepší hráč psg a aj dal gól ktorý ich poslal do predĺženia ... S AV 2x skvelý výkon a bod v každom zápase ... S arsenálom znova skvelá hra rozhodol vonku a doma mal znova A... A vo finále mal 2a ... Ale hlavne stále hral skvelo a bol to práve on kto vo veľkých zápasoch to rozhodoval čiže ak toto je tlačenka tak ja už neviem .....nehovorím že raphinha na ňu nemá nárok ale rovnako ju môže dostať aj dembo a žiadna tlačenka to nebude ale bude zaslúžená
Normalne ty naivka. On nebol zraneny lebo mu niekto ublizil na ihrisku ale boli to svalove zranenia ktore si zapricinil ked vstaval z postele. Dembele nerobil ciernu robotu a s rafinom hraju rovnaky post takze ich dvoch je najlepsie porovnat statistikou. To ze bol dembele zraneny je jeho problem. Mal sa o svoje telo starat a nie hrat do rana videohry. Ked nebol zraneny , vacsinou aj tak dobre nehral. LM obhajitelna nie je pretoze rafina mal lepsie cisla a dokonca dorovnal doteraz rekordneho ronalda
Prepáč nevedel som že si v kontakte priamo s hráčom alebo v štruktúrach klubu alebo lekárom klubu nakoľko máš také dôverné informácie kde a ako dochádzalo ku zraneniam v jeho prípade. On mal problém s hamstringom ktorý sa vracal a na to odišlo už veľa hráčov . To isté mal Pedri a 3 roky sa to s ním ťahalo . Čiže aj to že Pedri bol zranený bol len jeho problém ? Prepáč ale to možno tak na dedine platí veď máme lekárov ktorý mu nastavujú tréning aj rehabilitáciu - ak niečo nemal dostatočne tak už tu mala prísť zmena . Pedro mal práve pre tento problém úplne zmene tréningové plány ( podľa info tu na stránke ) - došlo aj u demba k niečomu podobnému ? A to že hrajú hráči na rovnakej pozícii neznamená že hrajú to isté .... A uz vôbec nie keď si zoberieš len G+A .... Tak dobre tak si hovor že nie je obhajitelna .. raphinha mal lepšie čísla a dembo zahral keď to Paríž potreboval a bol rozhodujúci pri titule - a či to chces vidieť alebo nie to je tvoj problém
@Eli_vantha - Eli nenech se od těch milovníku vychcané pijavice bez změřitelného IQ tak lehce manipulovat v diskusních tématech. Přesně si popsal jeho charakter a lidské vlasnosti o kterých nelze vůbec pochybovat a jaká byla na tenhle odpad reakce ? Žádná 😂 Proč ? Protože je to pro ně krajně nepříjemné a těžko obhajitelné ... Chytí se jen témat které lze do nekonečna bez nějakého finálního výsledku zpochybňovat a konce se nikdy nedoberete tj. jeho ne/fotbalovost, góly, asistence a věci které nelze nikdy porovnat. Ale ty jsi v prvé řadě zpochybnil jeho jako morálního člověka a nazval ho vychcanou pijavicí s IQ 49 (za mne nadhodnocené 😂) v kontextu jeho prokázaného rasismu vůči Japoncům ! Odsoudili tohle ti moralisté ? Ne ! Reakce žádná 😂 Není to rasismus když to je vůči Japoncům ? Jasně že je a naprosto učebnicový. Hloupá pijavice se za něj omluvila, protože jí to prý kvůli omezenému IQ nedošlo. Přidám další příklady jeho charakteru. Způsob jakým si vytrucoval odchod z Dormundu k nám ... Přestal plnit svoje povinnosti vyplývající z uzavřené smlouvy a docházet na tréninky. Samozřejmě není sám kdo zvolil tento způsob, ale ve většině jsou to právě charakterově a inteligencí obdaření jedinci přesně jako je on. Už tyto jeho metody a projevy měli být pro lidi zodpovědné za přestup z naší strany mementem ! Tohle varování ignorovali a vrátilo se jim to několikanásobně zpátky v době jeho působení u nás ... Ty jeho nekonečné licitace o nové smlouvě, rozporuplná vyjáření do médií postrádající reálné činy a racionální základy a stále nové a nové požadavky. Chvíle kdy klub vůbec nevěděl kde se během svých neustálých zraněních nachází, aby se pak na sítích objevilo video, že je během své rekonvalescence na párty v Paříži. Pak ti dá tahle reklama na intelekt rozhovor, že se kaje a slibuje, že od teď bude větším profesionálem, který se o sebe bude starat, protože právě prozřel a dospěl, čímž vlastně přiznal vše z čeho byl v minulosti obviňován včetě totální neprofesionality. Mohl bych pokračovat, ale tohle musí už být jasné i těm méně obdařeným ... A tohle má být pro někoho snad idolem a vzorem hodným následování, velebení jeho morálního kultu a internetovým klaněním se jeho "velikosti" čti malosti a obhajováním neobhajitelného ? ! Říká se rovný k rovnému a to sedí k této otázce dokonale ... Naštěstí má většina lidí v tomhe tématu jasno ...
Tu nikto neargumentoval pretože tu som súhlasil tak čo som tam mal písať ... A nie som jeho milovník a osobne ho nijako extra nemusím ale hlavná téma bola či je on tlačenka za tú cenu .... A rozpísal som zápasy play off ako tam hral a bodoval a je to úplne v pohode že tú cenu dostal - a toto je to hlavne a vôbec ste na túto moju časť nereagovali pretože tam nemáte žiadnu argument nakoľko to je dôkaz že tá cena je zaslúžená ... Aj keď áno mohol to dostať aj raphinha ale rovnako aj dembo takže žiadna tlacenka
a naco znovu reagovat na tvoje kraviny??? Uz som ti tie stats napisal a reagoval som na to. Rafina bol najlepsi strelec, najlepsi nahravac, prekonal messiho a dorovnal historicky rekord ronalda. Taky hakimi dal vo vyradovackach viac golov ako dembele :) Cena za naj hraca LM nema podmienku ze tu sutaz musis vyhrat. Pijavica mohla hrat dobre v tych zapasoch ale hralo dobre viacero hracov a rafa mal z nich vsetkych najlepsie cisla. Kelafiho uhlavny nepriatel je barcelona a jeho hrac je dembele. Cenu udelovala UEFA v ktorej je vykonnym clenom. Rafina dorovnal historicky rekord ale cenu dostala pijavica. Dokonca medzi nimi dvoma ani nebol maly rozdiel aby si mohol povedat ze to je tesne a ze dembele to mohol dostat. Rafa 13+9 = 22 bodov, pijavica 8+6= 14 bodov. Daj si dve a dve dokopy ak to dokazes. To o jeho zraneniach som napisal nie preto ze ho poznam, ale preto, ze v minulosti vyslo viacero clankov o jeho neprofesionalite. Ponocovanie neprospieva regeneracii svalstva. Zaspavanie na trening a jeho vynechanie ma vo vrcholovom futbale nasledky. Jeho strava a to ako sa nestaral o svoje telo mali vplyv na jeho zranenia. Ziadne z jeho zraneni nebolo sposobene tvrdym faulom aby si mohol povedat ze si chudak za to nemoze. Takze tam mas tie info. Bol tu 6 rokov a vecne zraneny. Keby sa aspon nezachoval tak ako to urobil, mozno by s nim mal clovek este viac trpezlivosti. Jeho charakter sa ukazal uz v dortmunde a u nas sa len potvrdil.
Psal jsem si s @Eli_vantha. U příspěvku jsem to i uvedl. Myslíš si že mi budeš moderovat moje komentáře ? 😂 To zkoušej na někoho jiného 😉 Vyslovil jsem podporu jeho argumentům a doplnil to v komunikaci k němu. Nemám zájem ani čas si psát s tebou. Nikdy na tebe a ty tvoje "příspěvky" nereaguji. Stačí se kouknout na souhlasné počty u tvých komentů výše, ale i u úplně jiných témat a každému je jasné že jsi mimoň. A myslím že jsi na to i hrdý 👍😂 Díky fakt nemám zájem o cestu do pekla 👹
Raphinha prekoná stats Messiho, vyrovná Ronaldove a hráčom turnaja je Dembele len kvôli jednému finálovému zápasu hoc evidentne horšími stats ... ok ................................
Nieje všetko stats. Dembo bol väčšinou ústrednou postavou psg v každom zápase, kdezto rafinha nie. Rafu jasne prekonal yamal. Dembo zlata lopta, nieje o com.
Raphinhu prekonal Yamal možno až tak v dvojzápase s Interom a aj to kvôli tomu, že Raphinhovi vypadol na tej strane Balde. Keď ti tam hrá Martin a musíš jeho slabú defenzívu kryť, tak to nie je len tak. Nie je to len o stats a to je presná definícia Raphinhu aj napriek tomu že tie stats má. On koľko pre tento tím urobil aj v defenzíve je isto viac čo urobil Dembo od Januára. Sorry ale LM sa hrá od Septemba a Dembo tam mal ešte aj zápasy do City navyše a ma ešte aj tak horšie stats. Takže si to všetko zoraď v hlave a potom mi tu davaj takú volovinu naďalej že Dembo zl 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
rafinha mal skvele 2 mesiace. a ano, LM je od jesene, ale bic plieska nakonci a v klucovych chvilach mal dembo lepsiu formu, kdezto rafa po fiasku s argentinou nehral dobre ani v jednom zapase a to sa aj domacej ligy tyka.. naviac dembo vyhral LM a to sa pocita. ak by to dali rafinhovi, bol by to vysmech. paris hral takisto skvely dvojzapas s lpool a tam hral dembo vyborne. to iste s arsenalom..rafa nieje tahun muzstva, s interom to jasne potvrdil, cely mancaft tahal yamal. dembo je ustrednou postavou pariza v podstate kazdy zapas. ak to nevidis cez krvave oci, tvoj problem. cize by sa malo rozhodovat medzi dembom a yamalom. kedze dembo vyhral LM, je to jasne.
Trochu mi je smiešne že Dembele bude mať zlatu loptu a Kylian ktorý tam každý rok bol najlepší do teraz nezískal zlatu loptu ale Dembo si to zaslúži keď ju získa nepoviem nič lebo naozaj hral úžasne hlavne tu druhu polku
Akože,nič v zlom ale ak tento antifudbalista získa zlatu loptu,tak to bude veľká paródia.
Je to hráč s nulovom futbal iq,keď ma nahrať vystreli,keď ma vystreliť nahrá,nevie spracovať ani prihrať,na ihrisku žiadny prehľad a este aj väčšina gólov náhodná,no úplný somarson.
Psg ako tím;si zaslúžili vyhrať,podali konštantný výkon počas celej súťaže a Enriquemu to tiež doprajem
Dembélé mě šokuje, u nás nebyl schopen zahrát fotbal na potřebné úrovni ani v době, kdy jsme byli horší než dnes. Měl svý dobrý chvilky, to ano. Ale ten náš bývalý Dembélé je naprosto nesrovnatelný s tím Dembélé , který s oslavuje dnes. Jsou to jednovaječný dvojčata v přísným utajení?
cely paris hral skvele, vyborne nacasovana forma na klucove momenty. bol som na LM, ked paris hral na bayerne, tusim v oktobri a to sa neda s tymto parizom porovnat. trochu sa to podoba na luchovu barcu, ked vyhrali LM. takisto velky rozdiel jesen-jar.
Je to hráč s nulovom futbal iq,keď ma nahrať vystreli,keď ma vystreliť nahrá,nevie spracovať ani prihrať,na ihrisku žiadny prehľad a este aj väčšina gólov náhodná,no úplný somarson.
Psg ako tím;si zaslúžili vyhrať,podali konštantný výkon počas celej súťaže a Enriquemu to tiež doprajem