Ale sh*t 🤬 Také môžu hovoriť kde komu, kto na Barcu nepozerá. Kto pozerá vidí, že Lewa tie góly podával v prvej polke sezóny primárne v lige. V druhej to bola od neho tragédia. Potom sa aj zranil a nahrádzal ho Ferran. Vo veľkých zápasoch je nulový.
Ak u Stegena vyberáme také "nepamätám kedy nás vo veľkom zápase potiahol" tak to pekne aplikujme aj u Lewu. Od brankára sa čaká mágia a zázraky, ale mať pomalý hrot, ktorý už nič nestíha je asi v pohode, lebo tam to uhasí Lamine a Rafa, že? Lewa nás vo veľkých zápasoch nepotiahne, ani Ferran úplne, takže fakt vďaka Laci Decoš za fakt mizernú robotu ...
Vidis a ja si ho zas pamatam ako nastartoval obrat proti Atleticu nadhernym golom a pamatam si aj na 2 nadherne goly ktore rozhodli o vyhre v clasicu.Takze napisat ze vo velkych zapasoch je nulovy?
Lewa stale patri medzi top 9 co behaju po europskych ohriskach.Jemu moze konkurovat v statistikach tak Kane a tam sme asi skoncili.Taky ospevovany Alvarez ktory je kazdy zapas v zaklade ma horsie statistiky ako striedajuci Sorloth.Typicka 9 musi byt kladivo do 16 a nie hraci tipu Alvarez,Torres a im podobny.Mne by sa tiez Gyokeres pozdaval,ale asi nie su prachy.Inak by tu uz bol.
Boze Mikimi, Lewa dal poslednych 16 zapasov v lige 11 golov. Vo velkych zapasoch po 2 goly obom klubom z Madridu (z toho 2 klucove), jeden Bayernu, 2 goly Benfice v skupine v klucovom zapase o umiestnenie, ci 2 Dortmundu vo vyradovacke. Chapeme ze chces utocnika lebo nemas pojem o realite a opakujes to pod kazdy prispevok ako ten nezmysel s Wirtzom. Je to na smiech a zaroven polutovanie.
Fenomeno ma pravdu, hucis dookola to iste jak dilino, ze ta bavi pod kazdy prispevok pisat tie iste zvasty dookola...toto nie je ani fifa ani futbal manazer, co sa hras v medziskuskovom obdobi na svojim lenove na intraku
Komentujem, kde sa komentovať ma. Ja to budem opakovať hoc večne, lebo či to bude zajtra, o týždeň, o mesiac, tak sa to len tak nezmení a problém zostáva. Čo mám povedať, že kľudne sa na to vyserme a poďme zase vypadnúť, kde tam v semifinále presne kvôli tomuto problému, lebo sa ignoruje v útoku, ale v bráne sa rieši. Sakra záleží mi na tom a chcem 30.6.26 vidieť v Budapešti Barcu, keď už vyhodím nemalo peneži na lístok dávno pred tým než budem vedieť, že sa tam páni dostanú. Celú sezónu všetci dobre vieme ako to s Lewom je, tak mi tu na konci sezóny nepíšte niečo zhola iné.
Johann este raz len pre teba.Medzi top 9 neznamena medzi top 9 hracov ale ze patri medzi najlepsie 9-ky ake behaju po ihriskach.Takych hracov je velmi malo,ktory patria k top utocnikom.
Chskym ? Vysokoskolak a nevie co je rasizmus (kde som ta rasisticky urazil!?)? Ja sa ta snazim len trosku naviest k tomu, aby si sa nechoval jak maly rozmaznany capart a nebol tu vsetkym na smiech, ale tebe to zjavne nevadi, tak budiz, komu niet rady tomu niet pomoci
Chico kolko krat si kupoval lístok na finále UCL? lebo tento rok som kupoval a zeby si tak skoro dopredu vedel to asi moc nie xD
suhlasim zeby sme ale post hrotaka mali riešiť ale zjavne ma lewa poziciu istu v zaklade ... Tiež túto sezonu nasekal golov ale to hlavne aj preto ze konecne hral viac na hrote nie bol sucastou medzihry alebo rozohrávky. A určite vela deatilov zavazi niekde je platný avšak niektoré zapasy by už trebalo tam mladú krv.
Ja berem za jeho momet sezony ked sme hrali na atletoch 2:4 tam sa velmi pačil a bolo aj vidno ake ma skusenosti pri jednej akcii ked len rukou ukazal ferminovi nech mu vytiahne hrača na penaltu on ostal na 16tke raphina mu vracal ale preplail branku. Ptotm aj ferranovi hraca vytiahol nasledne tam ma volny priestor a dal gol hlavou su to male detaily co niekedy nie je až tak vidno
Je škoda, že neuvažujú omladiť aj tento post. Lewa je síce fajn no vek proste neoklameš. Podľa mňa už nie je vhodný do základu v každom zápase a myslím si, že sa to v novej sezóne naplno ukáže (bodaj by som sa mýlil). Skôr by som ho videl ako striedajúceho hráča do unavenej obrany, ale zas 26mega je za takého hráča prepal. Preto by bolo najlepšie keby dostal nejakú top ponuku z arabie a klub by niečo zarobil a ušetril na jeho plate. Treba si pozrieť presing Demba z finále LM na to už dnes Lewa fakt nemá. Nakoniec by aj možno bolo na Gyokeresa a za tie prachy je to celkom zaujímavý materiál.
Lewandowski je skvělý střelec, ale na můj vkus je málo pohyblivý a je ho málo vidět. Střelba je podstatná, OK. Takový Raphinha nebo Yamal lítají po hřišti sem tam a je je pořád vidět. Někoho, kdo je v centru útoku a je u branky, by mělo být taky pořád vidět. Tihle hoši se musí všude hemžit jako včeličky. Lewandowski má už svůj věk, a toto bude příčina jeho neviditelnosti. Mělo by se už uvažovat o náhradě, nemám pocit, že by Ferran tenhle úkol plně ovládl.
Ak u Stegena vyberáme také "nepamätám kedy nás vo veľkom zápase potiahol" tak to pekne aplikujme aj u Lewu. Od brankára sa čaká mágia a zázraky, ale mať pomalý hrot, ktorý už nič nestíha je asi v pohode, lebo tam to uhasí Lamine a Rafa, že? Lewa nás vo veľkých zápasoch nepotiahne, ani Ferran úplne, takže fakt vďaka Laci Decoš za fakt mizernú robotu ...
suhlasim zeby sme ale post hrotaka mali riešiť ale zjavne ma lewa poziciu istu v zaklade ... Tiež túto sezonu nasekal golov ale to hlavne aj preto ze konecne hral viac na hrote nie bol sucastou medzihry alebo rozohrávky. A určite vela deatilov zavazi niekde je platný avšak niektoré zapasy by už trebalo tam mladú krv.
Ja berem za jeho momet sezony ked sme hrali na atletoch 2:4 tam sa velmi pačil a bolo aj vidno ake ma skusenosti pri jednej akcii ked len rukou ukazal ferminovi nech mu vytiahne hrača na penaltu on ostal na 16tke raphina mu vracal ale preplail branku. Ptotm aj ferranovi hraca vytiahol nasledne tam ma volny priestor a dal gol hlavou su to male detaily co niekedy nie je až tak vidno