Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-06-01 21:18:52
Ale sh*t 🤬 Také môžu hovoriť kde komu, kto na Barcu nepozerá. Kto pozerá vidí, že Lewa tie góly podával v prvej polke sezóny primárne v lige. V druhej to bola od neho tragédia. Potom sa aj zranil a nahrádzal ho Ferran. Vo veľkých zápasoch je nulový.
Ak u Stegena vyberáme také "nepamätám kedy nás vo veľkom zápase potiahol" tak to pekne aplikujme aj u Lewu. Od brankára sa čaká mágia a zázraky, ale mať pomalý hrot, ktorý už nič nestíha je asi v pohode, lebo tam to uhasí Lamine a Rafa, že? Lewa nás vo veľkých zápasoch nepotiahne, ani Ferran úplne, takže fakt vďaka Laci Decoš za fakt mizernú robotu ...
2025-06-01 21:48:05
Každému je jasné že lewa už na top triedu nemá .... Ale to nemôže do éteru povedať Deco a ak nemáme peniaze na lepšieho tak sa to musí zahovorit
Majo13 Premium
2025-06-01 22:10:39
Je škoda, že neuvažujú omladiť aj tento post. Lewa je síce fajn no vek proste neoklameš. Podľa mňa už nie je vhodný do základu v každom zápase a myslím si, že sa to v novej sezóne naplno ukáže (bodaj by som sa mýlil). Skôr by som ho videl ako striedajúceho hráča do unavenej obrany, ale zas 26mega je za takého hráča prepal. Preto by bolo najlepšie keby dostal nejakú top ponuku z arabie a klub by niečo zarobil a ušetril na jeho plate. Treba si pozrieť presing Demba z finále LM na to už dnes Lewa fakt nemá. Nakoniec by aj možno bolo na Gyokeresa a za tie prachy je to celkom zaujímavý materiál.
2025-06-02 00:56:31
Lewandowski je skvělý střelec, ale na můj vkus je málo pohyblivý a je ho málo vidět. Střelba je podstatná, OK. Takový Raphinha nebo Yamal lítají po hřišti sem tam a je je pořád vidět. Někoho, kdo je v centru útoku a je u branky, by mělo být taky pořád vidět. Tihle hoši se musí všude hemžit jako včeličky. Lewandowski má už svůj věk, a toto bude příčina jeho neviditelnosti. Mělo by se už uvažovat o náhradě, nemám pocit, že by Ferran tenhle úkol plně ovládl.
2025-06-02 08:16:02
juraj2406,nepis prosimo Lew. ze beha po ihrisku