Stále dookola to isté, je ochotný ísť dole s platom,chce hrať za Barcu. Tak nech zloží tých 40 miliónov United a hrá rok zadarmo. Po roku mu to preplatime, ovšem keď sa osvedči.
Hej, určite ti hráč zaplatí 40m z vlastného vrecka, to sa bežne deje vo svetovom futbale. Silnejší myšlienkový pochod za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani v našej vláde.
Tvoj problém že nechápeš. Ja osobne, keby som chcel hrať v mojom vysnívanom klube,tak oželiem 4 mesačný plat v United a podpíšem zmluvu, ktorá bude po roku garantovať že mi tie peniaze vrátia. Lebo dať za niekoho len tak 40 miliónov, plat 10 miliónov a bude sa tu rok flakat, to je lepšia alternatíva? Klub môže prísť o 50 miliónov ale nejaký rasford nie 🤡
Tvoj problém je že žiješ mimo reality a logického chápania, podobne ako vo vyjadrenia že Wirtz nemá hodnotu ani 40m€. Nikde ani nebolo povedané že Barca je jeho vysnívaný klub, akurát vidí že je z našej strany o neho záujem tak preferuje Barcu ako možnosť nad ostatnými klubmi keďže v United ostať nechce.
Pri každom prestupe môže klub prísť o milióny, hociktorý klub a už sa to veľakrát stalo a aj sa to ešte veľakrát stane, nám a aj iným klubom. To je prestupová politika a futbalový biznis. Nikdy v živote sa nestalo že by hráč zaplatil takú vysokú prestupovú sumu a na 99% sa to ani nikdy nestane. Aj zníženie platu je ústupok zo strany hráča, nie každý hráč to urobí, dokonca ani pokiaľ ide o odchovancov ( Fati ). Ja tu Rashforda nechcem ale tvoja myšlienková atletika ma nikdy neprestane prekvapovať.
Ani za nič sa s nimi nebaviť, ked nepojdu pod €40M. Tohto hráča sa chcú silou mocou zbaviť a sami potrebujú peniaze.
Ja osobne by som ho kupil max za €30M, ale stále by som sa priklánal radšej k hostovani.
Aj o Cancelovi sa hovorilo, že MC ho nepustí pod €40M a nakoniec išiel za smiešnych €25M do Arábie.
40 Mega za toho zkrachovalého fotbalistu, to je naprosto nemyslitelná částka. To tak za polovinu max 25, ale Cancelo se chtěl vydělat a MC ho potřeboval pustit kvůli fairplay.
Pri každom prestupe môže klub prísť o milióny, hociktorý klub a už sa to veľakrát stalo a aj sa to ešte veľakrát stane, nám a aj iným klubom. To je prestupová politika a futbalový biznis. Nikdy v živote sa nestalo že by hráč zaplatil takú vysokú prestupovú sumu a na 99% sa to ani nikdy nestane. Aj zníženie platu je ústupok zo strany hráča, nie každý hráč to urobí, dokonca ani pokiaľ ide o odchovancov ( Fati ). Ja tu Rashforda nechcem ale tvoja myšlienková atletika ma nikdy neprestane prekvapovať.
Ja osobne by som ho kupil max za €30M, ale stále by som sa priklánal radšej k hostovani.
Aj o Cancelovi sa hovorilo, že MC ho nepustí pod €40M a nakoniec išiel za smiešnych €25M do Arábie.