O_Fenomeno když se podíváš na články o něm, tak 90% lidí píše, že ho tu nechce, že nechápou proč se o něj zajímáme a dávají přednost jiným alternativám.
Myslím si že by to bola ďalšia DURACELL myš , on s diablom Raphom by to ubehal . V Poole tiež lietal po strane hore dole hore dole. Toto kombo by sa mi páčilo keby to vyšlo. Južanský koktail
Cokoliv pod 50 okamžitě ano. Ten jeho workrate na hřišti je k nezaplacení. 28 let hotový hráč co má co nabídnout a okamžitě do základu. Cokoliv nad 50 už bych asi volil formou nějakých bonusů. Libí se mi že nechce masakr plat, a je hlavou na zemi.
Nechápem odkiaľ chceme získať toľké peniaze na Diaza (ak Liverpool za neho odmietol ponuku Bayernu 135 miliónov) a plus za Garciu z Espanyolu. Veď mi si nemôžme dovoliť kúpiť hráča za 60 miliónov nieto ešte za takú sumu akú by si pýtal Liverpool a som presvedčený, že by Liverpool nešiel pod 100 miliónov.
Máš to pomýlené priateľu .
Bayer odmietol 135m ponuku za Wirtza od Liverpoolu -> tam je cena daná 150m.
Diaz má pre Pool hodnotu 80m . Barca toľko nedá takže Pool musí spustiť cenu nižšie keď chcú získať Floriana.
Možno majú aj oni nejaký finančný prestupový strop takže sa musia niekoho zbaviť aby získal Pool nie lacnú posilu+ počítaj jeho plat.
No ja myslim, ze najdolezitejsie je to, ci sa ten hrac hidi typologicky trenerovi do timu, potom jeho nadsenie pre vec Barcy a samozrejme cena. Kde je vola tam je cesta myslim
Bayer odmietol 135m ponuku za Wirtza od Liverpoolu -> tam je cena daná 150m.
Diaz má pre Pool hodnotu 80m . Barca toľko nedá takže Pool musí spustiť cenu nižšie keď chcú získať Floriana.
Možno majú aj oni nejaký finančný prestupový strop takže sa musia niekoho zbaviť aby získal Pool nie lacnú posilu+ počítaj jeho plat.