No konecne vysiel clanok aj o Lookmanovi. toto by bola dokonala posila pre barcu. o tom nemam pochyb. on a a garcia a prestupak by bol vydareny. dalej uz len nejaky lacny backup za baldeho a mozme ist do novej sezony 👍
Ak odide Ansu a Pau Victor tak iba prichod Lookmana nam pravdepodobne nepokryje utok na celu sezonu. Uz tuto sezonu sa nam hodil dalsi utocnik a to sme mali stastie, ze Rapha s Laminom takmer neabsentovali.
jj mame tam vsestrannych utocnikov (a niektorych zaloznikov) ktori dokazu zahrat na viacerych poziciach. Len som chcel poukazat, ze dalsieho utocnika sme potrebovali uz tuto sezonu. Za predpokladu, ze dvaja teraz odidu to jeden Lookman nevynahradi a utok bude treba este doplnit. Kym to neviem lebo prachy na 2 utocnikov urcite nemame, takze bud niekto z La Masie alebo v mokrom sne Rashford na hostovacku:)
ono sa aj uvidi jak sa bude hrat, ked chce flick raphinu vyuzivat aj na 10tke. ono to moze byt aj tak ze na LW bude pri odychu yamala Lookman stred Olmo a na pravo rapha. a zas ked bude oddychovat rapha tak presne naopak. tych variant tam bude dost.
Hej sak dnes uz viacero top timov nema na hrote typicky hrot a na kridle typicke kridlo, mame vela moznosti a to je dobre (Garcia tiez ukazal v zavere sezony skryty talent na RB :D). Ale uz sme videli hrat niekolkokrat napr. na lavom kridle Gaviho / Fermina a na hrote Olma / Fermina a pod. a podla mna sme nehrali zle, ale ani obzvlast dobre. Bola to skor z nudze cnost, nez najlepsia volba a poti priemernym timom to stacilo. Treba verit, ze Deco dobre zrobi nic ine nam neostava:D
inak sylarko, Flick sa vyjadril, ze chce skusit Raphu na 10ke? Lebo tam mame Olma a Fermina, pre nich je to prirodzena pozicia a hraju tam super. Mozno by Rapha zahral na 10ke rovnako dobre neviem, ale urcite Olmo s Ferminom nezahraju na lavom kridle tak ako Rapha. Podla mna to Flick s Raphom na 10ke skusat nebude.
Cule: tak pisalo sa, ze flick chce hrat raphu na 10tke. On tam na zaciatku sezony, ked este olmo nemohol hrat, aj hral a velmi dobre. Tympadom by hral zaklad na LW Lookman. Ale to by nam potom trebalo este dalsieho utocnika. Napr taky sane zadarmo z bayernu. Olmo by bol potom az 2ka za raphou. Ale co potom fermin...asi nerataju s olmom, ze vydrzi celu sezonu zdravy.
mame privela 10tok. bohvie jak to bude real tuto sezonu ukazal, ze sa da hrat aj s 3 pravymi kridlami :) Inak si myslim, ze na 10ku sa casom posunie Lamine ako kedysi Messi lebo v strede ma ovela vacsi impact. A Rapha, Fermin a Olmo nebudou mít co žrát.
Treba aj nad Saném pouvažovať, ten by prišiel zadarmo a vie hrať obe krídla. Toto leto veľké nákupy neočakávam, preto by som hľadal hlavne hráčov na free transfer a/lebo kvalitné hosťovania.
ono keby sa presunul raphina natrvalo na 10tku a Lookman by siel na LW zaklad tak ano trebalo by nam este jedneho utocnika a v tom pripade by som toho saneho zadarmo bral, ale musel by suhlasit s normalnym platom
Ten ti este kludne moze hrat kridlo. Messi siel do stredu preto lebo guardiola menil system. Za lucha hral zas kridlo.