Tak jestli ho inspiruje jen jeho mentalita(snad myšleno jeho odhodlání dát tomu víc než druhý, sebevědomí a starání se o sebe), tak v tomto aspektu člověk vždy musel dát Cr kredit. Hlavně Leo je exemplář políben bohem-To se nedá Replikovat.
Já vždy říkám, že pro talent je ta precizní Cr příprava aspoň z části dosažitelná a může mu fakt pomoct, aby na tom byl lépe než stejně talentovaná konkurence.
Jo to souhlasím, že to je docela rarita.. Pro nás prakticky nepředstavitelné přejít z Lea na CR (pardon pro mě je čistě Ronaldo jen Brazilský 🤙). Mimochodem to potvrzuje i pohled aktivních profi fotbalistů, kdy 90% neutrálních šlo vždy s Messim to samé většinově hráči co si s nimi zahráli, tak buď hodí neutrální názor nebo jsou pro Lea a co bylo zajímavé ani jeden hráč co hrál jen s Messim a něco znamená nepřešel na Ronalda, ale naopak se už tací našli. Celkově pak největší kapacity fotbalu co to prostě vidí, kdy nepotřebují čísla a podobně, tak v drtivé většině vždy jsou pro Lea.. Takze jak píšeš fakt zajimavost přejít z Lea na CR a je to opravdu rarita..
Já vždy říkám, že pro talent je ta precizní Cr příprava aspoň z části dosažitelná a může mu fakt pomoct, aby na tom byl lépe než stejně talentovaná konkurence.