Tato stránka začína byť nedostupná pre "obyčajných " fanúšikov Barce. Takmer každý druhý článok si môžu prečítať iba členovia Premium klubu, akoby to boli firemné tajné údaje a informácie. Chcel by som vedieť čo je na nich také výnimočné alebo tajné že si to fanúšikovia, ktorí nie sú členmi Premium klubu nemôžu prečítať???
Mě teda přijde normální,když kvalitní články do kterých někdo investuje svůj vlastní čas a námahu jsou takto "zpoplatněné".Nejde o žádné převratné částky a platbou podporuješ redaktory a samotný web.
Pozdravujem, ďakujeme za názor. Denne na ForcaBarca.sk publikujeme približne 20 článkov – drvivá väčšina je zadarmo pre všetkých fanúšikov.
Len 1 alebo výnimočne 2 články denne sú prémiové – ide o dlhšie analýzy, exkluzívne preklady alebo špeciálny obsah pre členov Premium klubu, ktorí nám pomáhajú udržať projekt nezávislý a aktívny.
Vážime si každého čitateľa – či už je premium, socio alebo nie. Vďaka všetkým môžeme robiť tento projekt naplno. 🙏
Lukas, všetko je jasne a pochopiteľne, aj to že máte ten extra spoplatnený kontent, fajn. Ale to množstvo otravnej reklamy a rôznych pop-upov je už ozaj že neúnosné. A mám taký pocit, že sa to každým mesiacom eskaluje, je toho viac a viac. Už keď tak, tak aspoň vraťte tie komentáre tak ako boli kedysi aby bolo menej klikov..
Myslím si, že nie som sám komu to dosť vadí.
Dakujem
Absolútne súhlasím zo Simaom. Za chvíľu to tu bude tak, ako teraz zaviedla TV Markíza a jej ďalšie patriace stanice, že keď si nahráš nejaký program, alebo ho chceš pozrieť z archívu tak zakázali pretáčanie reklám...no absolútna sprostosť. Kto je zvedavý na šesť reklám počas programu, z ktorých každá trvá minimálne 5-6 minút a pri každej prestávke sa opakujú tie isté. Blbosť kvitne svetom!!!
FCBarcelona2018: Takže pokud to chápu správně,je pro tebe problém zaplatit si členství webu,který hojně navstěvuješ.Webu který zastupuje a shromažďuje fans FCB,poskytuje informace o klubu,hráčích,přestupových spekulací,stojí je to čas a úsilí. Zároveň ti vadí i reklamy z jejichž financí může web fungovat.Z čeho si myslíš,že by tedy měl web finance získat?Nabízí se možnost koupit si členství (15 eur na rok /375 czk ,tj. přibližně lehce nad jednou korunou denně!) nebo zkousnout reklamy.Je to každého volba,nikoho nesoudím,ale brečet tady a požadovat kompletní obsah webu a bez reklam zdarma je na zamyšlení.
Len 1 alebo výnimočne 2 články denne sú prémiové – ide o dlhšie analýzy, exkluzívne preklady alebo špeciálny obsah pre členov Premium klubu, ktorí nám pomáhajú udržať projekt nezávislý a aktívny.
Vážime si každého čitateľa – či už je premium, socio alebo nie. Vďaka všetkým môžeme robiť tento projekt naplno. 🙏
Myslím si, že nie som sám komu to dosť vadí.
Dakujem