Spanielsky trener to pobabral. Nevziat Baldeho chyba c. 1. Stiahnut Pedriho a Yamala c. 2 a nedat sancu Olmovi, Cubarsimi, Ferminovi ani Gavimu je taka "frajerina", ako tam poslat Moratu, nech to rozhodne... :/ skoda veru. Spanielsko, ktore dohrava bez hracov najlepsieho spanielskeho muzstva asi ani nemohlo inak dopadnut.
Jj poslat tam Pina, Baenu a Moratu, ked mas na lavicke Olma a Fermina je zvlastne rozhodnutie. Pedri hra v repre na ihrisku vyssie a je to velmi citelne, v prvom polcase mal sice 1-2 velke prilezitosti, ale do kontaktu s loptou chodil minimalne na to, ze kazda ofenzivna akcia by sa mala rozbiehat cez tohto hraca. Huijsen odohral vyborny zapas s tym kludom na lopte a rozohravkami mi pripominal Cubarsiho a myslim, ze obrana realu bude dalsiu sezonu kvalitativne o 2 urovne vyssie. Vcera jednoznacne najslabsi hrac v oboch polcasoch Lamine to co tam s Minguezom vcera predvadzali na pravej strane bol dost bizar. Za cely zapas skusil Lamine prejst cez Nuna Mendesa raz, myslim, ze sa mohol skusit posunut viac do stredu.
Včera to nezvládol pravý obranca Mingueza, slabý dozadu aj dopredu. Myslím si, že už aj Eric Garcia by tam lepšie zahral. Opäť sa ukázalo, ako dôležité je mať kvalitných krajných bekov, ktorí podporujú aj útok a vedia brániť. To je to, čo z veľkej časti rozhodlo aj o našom vypadnutí z LM v semifinále a o výhre PSG.
Je to treťotriedna trofej, je to náhrada priateľských zápasov v turnajovom formate, na medzinárodnej urovni je cenena ešte nižšie ako futbalové OH. Aj hráči sa k tej súťaži vyjadrujú ako k zbytočnej.
mingueza v repre?? to je vysmech..vcera yamal slabsi den, aj vdaka minguezovi. vyborne hral cucurella, preco sa na neho vlastne piskalo cely turnaj? trener to posral na plnej ciare, nedat olma, fermina bola velka chyba. hujisen hral vyborne 1.polcas, rozohravka super, potom kazil jednoduche prihravky.
Maradona, Neymar.... netreba zabudnut ani na Ronaldinha.
Yamalovi by na psychiku zisk zlatej lopty mohol skor ublizit nez pomoct.
Este ma na to cas, aby najmä mentalne dozrel.
Yamalovi by na psychiku zisk zlatej lopty mohol skor ublizit nez pomoct.
Este ma na to cas, aby najmä mentalne dozrel.