Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2025-06-09 19:32:39
Prečo by mal z tohto profitovať hráč? Ak si nájde klub, dostane tam plat, ak zostane, nech je frajer a pobije sa o miesto v zostave alebo nech teda sedí za peniaze na tribúne. Určite by som mu nevyplácal mzdu dopredu a on si v novom klube bude užívať ďalší plat. Aj keď je to spôsob odchodu, ktorý sa mi nepáči, ale asi mu to osobne nemali veľmi kedy povedať, keď bol na repre zraze.
2025-06-09 21:57:33
Tak jestli mu budeme muset platit 42m, tak to bude extrém... Musí to vykomunikovat. Přestup do AC by byl win win pro všechny strany...
2025-06-09 23:10:51
brutálně jsme vyhodili Messiho, brutálně vyhodíme Ter Stegena
2025-06-10 07:54:03
clanek jsem necetl - nejsem premium clen a obecne notoricky neplatic :) ted vazne ....

pokud bychom meli vyplatit TerStegena jednorazove 42M (3 roky smlouvy) - tak nejen ze nam to neuvolni ani cent v ramci FFP, ale dokonce to pro nas bude z pohledu FPP horsi, ne? naklad 42M jednorazove vs 42M rozlozeno po 14M na 3 roky .. chapu to spravne?
z tohodle pohledu se nabizi Marcovi rezerovavat sedadlo v 15. rade na nasledujici 3 sezony..

ja jsem striktni zastance smluvnich podminek + navic me vytaci nekompetentnost Deca a Laporty co se komunikace vuci TerStegena tyce, nadruhou stranu me nezajimaji "nostalgicke manyry" ... proste bud se dohodnou jako lidi, nejlepe mimo media .. a nebo holt necht smlouva vyprsi tak jak ma, se Stegenem na tribune (stat nas to bude tak jako tak 42M)..