Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
hoyer11 Premium
2025-06-14 19:40:56
Ten závěr je spíš přání než nějaká předpověď. Nejvíc bude záležet na hospodaření klubu a co nejmenších přehmatech v obchodování. Potřebujeme se co nejdříve dostat z těch finančních sraček a stabilizovat klub v plusových číslech. To je jediná záruka toho, že se to nebude opakovat …
2025-06-14 20:00:40
Nie je tam ani Liverpool (ani Arsenal), ktorý s nami a PSG je na vrchole. Písal som to už skôr za mňa je chyba, že sa počítali 4 predchádzajúce roky mimo tohto súčasného. S tohtoročným semifinále a 2. miestom v skupine, by sme boli v rebríčku pred Atletikom určite. V určitom zmysle to dáva zmysel, že z každej krajiny je obmedzený počet účastníkov, ale rovnako je to trochu blbé, že slabý Juventus a Chelsea tam sú a my s Liverpoolom nie.

Ak je zmyslom MS klubov nájsť najsilnejší klub v tomto roku na svete, tak ho nenájdu, lebo chýbajú jediné top kluby, ktoré PSG konkurujú. Podľa tých pravidiel sa proste hľadá najlepší klub za obdobie 2020-2024 ale s tým, že sa turnaj hrá v 2025 a jednotlivé rozpoloženie síl tímov sa úplne zmenilo. Nie je to fér, ale hlavne že si Infantino dal záležať na dizajne trofeje a už jej tam robil marketing s Trumpom. Ale aby si páni uvedomili, že ma ta súťaž problém už v základe, tak to nie ...
2025-06-15 03:36:29
Aspoň si hráči odpočinou... PSG tento rok, co se týká odehraných zápasů nezávidím...