Podla mna super sprava, ozivenie v trenerskom time a zmena je po case vzdy ziaduca, aj ked vsetko funguje skvele. Thiago bude posila uz len komunikaciou s hracmi, aj keby sa nezapajal do treningoveho procesu.
Thiaga jsem hodně obrecel a extrémně mě mrzelo, že musel odejít, protoze chytl Iniesta Xavi prime time. No nikdy by měl napadlo, že jednou nam se svou kreativitou a osobnosti bude pomáhat jen v jiné podobě. Moc mu to přeji a snad spolu s Flickem případně zandaji budoucí sezónu v Historickém scénáři!!
Snad to klapne a víte docela i doufám, že tým co vyhraje MŠ klubu hned chytnem v Lm a rozcupujem je na cimpr capmr! Ať ve velkolepé Fifa organizaci pocítí tu troufalost vynechat nejlepší, nejperspektivnější a nejatraktivnější tým co běhá a bude běhat po trávnících! (A vím, že kritéria byla jasná, ale i tak ať se pěkně chytí za nos!)🤙☺️ Jsem se nějak až rozohnil z toho nadšení.. 😅 Zkrátka příští rok jdem pro LM a hotovo dvacet..🤙 ☺️
Mne ta nasa absencia MS klubov ale ze vobec nevadi. Nas kondicny trener Julio Tous dal pre niekolkokymi dnami zaujimavy rozhovor kde okrem ineho tvrdil, aky to bude pre timy velky problem uregenerovat. A hracov realu miestami lutujem, chudaci si mysleli, ze to este doklepu pod Carlom na pol plynu, ale teraz defacto na konci sezony musia este pod Xabim ist na 120% aby sa ukazali:D
Z tohoto úhlu pohledu souhlasím, že to pro nás bude jen a jen výhoda, když pomineme tu finanční a dejme tomu prestižní stránku a určitě to vlastně zvyšuje šance na možný úspěch, protože s tímto týmem kolem Flicka a tou mladistvou energií hráčů ta příprava navíc bude dost možná pomyslný faktor x! Oni z nich diky tomu udělají stroje(k tomu je zapotřebí jak píšeš i ta kontrolována regenerace, ale i blby vypnutí v hlavě v podobě dovolené) a budou z toho těžit po celou sezónu. Už aby začala, protože je se na co těšit ☺️
Snad to klapne a víte docela i doufám, že tým co vyhraje MŠ klubu hned chytnem v Lm a rozcupujem je na cimpr capmr! Ať ve velkolepé Fifa organizaci pocítí tu troufalost vynechat nejlepší, nejperspektivnější a nejatraktivnější tým co běhá a bude běhat po trávnících! (A vím, že kritéria byla jasná, ale i tak ať se pěkně chytí za nos!)🤙☺️ Jsem se nějak až rozohnil z toho nadšení.. 😅 Zkrátka příští rok jdem pro LM a hotovo dvacet..🤙 ☺️