Mat gule a byt spina je rozdiel a tym ze ociernujes a klames za chrbtom pomocou medii nie su gule je to zakerna spinavost, tak si nemyl pojmy. Laporta zatial ziadne gule v ziadnej situacii neukazal skor je to zbabelec ktory sa snazi pomocou propagandy vykreslit ako svaty.
Dobře shrnuto a jak píše Paprik ⬆️nedá se nesouhlasit. 👍 By mě zajímalo odkud podobné postupy pramení, ale je to zbytečný, protože to nepřináší nic pozitivního a je to celkově škoda. Každopádně jsem na to rozřešení, kde skončí Stegen zvědav, ale po zranění v jeho věku pff nic moc výchozí pozice.
No emilko dakujem za radu. Ja kukam predovsetkym na fotbal. Ale prepac, aby som kvoli Tebe nemohol vyjadrit nazor je cudne nemyslis ? Ci mozem ho vyjadrit len vtedy ak bude korespondovat s tvojim ?
Ked som zacal sledovat barcu tak mala moralne hodnoty ktore aj verejne zastavala. Takze mi nemusime menit klub ked si za tymi hodnotami stojime. A povedat si nazor na vedenie neznamena ze prestanem fandit klubu a nemusi sa mi pacit sucasne smerovanie. To ze tebe sa paci moralne dno je zase tvoj postoj a nikto ti ho neberie. Tak sa pekne staraj o seba a tes sa z toho co sa akurat deje. Mozes si uzivat ako klub uraza svoje hviezdy a potom prid plakat az sa zmeni vedenie a bude slusne. ;)
Už niekoľko rokov sa mi nepáčia postupy Barce, keď sa chce zbaviť niektorého z hráčov. Dobrým príkladom je Artur Mello, ktorého nezmyselne vymenili za absolútnu nulu z Juventusu za Pjaniča, ktorý hral veľké 💩 a ďalší príklad kúpa a predaj Roqueho, ktorý absolútne nedostal príležitosť a jeho kúpa bol krok do hovna a potom sa ho nevedeli zbaviť tak ho posadili na tribúnu až nakoniec musel odísť či chcel alebo nie. V Barci v posledných rokoch sa dejú veľmi čudné a nepochopiteľné veci.
Takze problem bol Stegenov plat :) az 14-ty najvyssi z pozicie jednotky a kapitana. A preto dostal Garcia rovnaky plat po jednej odchytanej sezone v Lalige :)))
Článok očierňuje klub,pritom nikto nič zo šatne,od trénerov,vedenia nevie.
Vidím tých zamestnávateľov,ako si tľapkajú so zamestnancami a ospravedlňujú sa,že zamestnali mladšiejho,perspektívnejšieho,ktorý im ešte aj ušetrí peniaze.
Všetko treba brať s rezervou,nie kydať na klub,ktovie prečo Ter Stegen nechytal v repre,ale radšej tesne po zranení Neuer...???
Vidím tých zamestnávateľov,ako si tľapkajú so zamestnancami a ospravedlňujú sa,že zamestnali mladšiejho,perspektívnejšieho,ktorý im ešte aj ušetrí peniaze.
Všetko treba brať s rezervou,nie kydať na klub,ktovie prečo Ter Stegen nechytal v repre,ale radšej tesne po zranení Neuer...???