rozmyslam preco zrazu nico otocil o 180 stupnov a po vlanajsom odmietnuti je cely nazhaveny aby prestupil do barcelony. Je celkom mozne ze je za tym velmi uspesna sezona klubu a pred rokom si myslel ze naco bude prestupovat do klubu ktory ma male sance na zisk trofeji. Zisk domaceho treble, SF LM a najkrajsi ofenzivny futbal v europe mozno zmenili jeho nazor na prestup.
Pokiaľ viem, tak Nica hlavne presvedčilo okolie rodiny, hlavne Inaki, a tiež to, že je v klube celú kariéru, tak možno chcel získať EL na domácom ihrisku. Tiež sa písalo, že chcel garancie, že bude zaregistrovaný.
Začiatkom tohto leta sa písalo, že rátal, že toto leto prestúpi do Barcelony, ale Barca sa tvárila, že nemá záujem už, čo vraj prekvapilo jeho, agenta a pod. Možno z tohto dôvodu spravil agent prvý krok smerom k Barcelone ohľadom rokovaní a Nico krok k nižšiemu platu. Tiež by som nebol prekvapený, že tie stretnutia s Bayernom mali slúžiť iba nato, aby sa Barca rozhýbala.
Začiatkom tohto leta sa písalo, že rátal, že toto leto prestúpi do Barcelony, ale Barca sa tvárila, že nemá záujem už, čo vraj prekvapilo jeho, agenta a pod. Možno z tohto dôvodu spravil agent prvý krok smerom k Barcelone ohľadom rokovaní a Nico krok k nižšiemu platu. Tiež by som nebol prekvapený, že tie stretnutia s Bayernom mali slúžiť iba nato, aby sa Barca rozhýbala.