V pozícií Nagelsmanna by som bol trochu nepokojný, ak je možnosť, že moja jasná brankárska jednotka nemusí pred WC vôbec chytať. Koho tam potom dá Nubela alebo presvedčí Neuera na jeden last dance?
Podľa mňa , Deco s tým ráta . Že tlak a loptička je teraz na strane MaTs-a . Prišiel perspektívny brankár a bude mať zložitejšie dostať sa do zostavy. A po rokoch čakania na post 1 v repre si sám musí zhodnotiť , či všetko hodí do koša alebo prijme novú výzvu . Čaká ho to , čo Brava pri ňom pred 11 rokmi. A nie , nemyslím si , že to je neúcta voči nemu. Je to prirodzený kolobeh. V podstate tých 11 rokov nemal reálnu konkurenciu v bráne, Barca na neho netlacila kúpou nového brankára a dostal post 1 na podnose. V kuloároch sa hovorí , že si ju vyplakal. Ale to ja súdiť nebudem.
Andreas, úplne s tebou súhlasím. Mats mal pár veľmi dobrých sezón v lige, v UCL ale nebol takou oporou, akú by sme potrebovali. Úplne sa zabudlo, že už pred zranením mal slabšie výkony a dnes nepatrí medzi tých top brankárov, ktorý vždy chytia aj niečo navyše.
Jeho odchod by nám hodně pomohl platově i by se na něm dalo třeba dalo 15m vydělat, ale nejvíc by nám platově pomohl trvalý odchod Fatiho... ten má víc jak dvojnásobný plat...
V pozícií Nagelsmanna by som bol trochu nepokojný, ak je možnosť, že moja jasná brankárska jednotka nemusí pred WC vôbec chytať. Koho tam potom dá Nubela alebo presvedčí Neuera na jeden last dance?