Rashford na hostovanie so zníženým platom sa oplatí aj keď príde Nico.
Potom by som sa vôbec nebál pustiť Ferana za +€50M preč. Týmto by sa vela vecí vyriešilo
Celá pointa môjho príspevku spočíva v tom že: Za Ferrana čo nepatrí medzi nepostradatelných hráčov a väčšinu nastupuje z lavičky môžeme dostať až €50M čo je v naších finančných problemoch a problemoch s registráciou, pravidlom 1:1 dobrý deal. Ešte ked môžeme Rashforda so zníženým platom podpísať zadarmo na hostovanie..
Mi uz pride ze tu Rashford normalne plati ludi za tuto PR. Naco nam bude? Na lave kridlo sa dostane mozno ked sa zrani Raphina a aj Nico v tomto poradi a v trede je tragicky cize tam moze zahrat rovnako olmo fermin pedri a aj Gavi :D A ked mas prosim ta ze Rashford k nam pojde na hostovanie ked united vyslovene povedali ze len na trvaly a 60 mega ako ideme si tu konstruovat fiktivne scenare? Cize pointa tvojho prispevku je ziadna lebo rasford je drahsi ako tvoja vysnena suma za Torresa a na hostv=ovanie nepride :D
V tom pripade: Najlepsia moznost je Isak za 15+bonusy na 6 rokov za 500k rocne, k nemu Alvarez za 30 lopt a kuzelky, dozivotne za 15 euro za zapas. A Ronaldinho a messi podstupia experimentalnu omladzovaciu kuru a vratia sa zadarmo a budu hrat ako v sovjich top sezoach.... moze byt ci toto uz bolo prilis? :D
Rashforda iba ak odide niekto z utoku a nemyslim tym Pau Victora. Mame kazdy post zdvojeny dokonca aj ked uvazujeme ze Raphina bude hrat podhrot.
Nico(Torres)-Olmo(Lewa)-Yamal(Dani/Roony)
Odidu Fati a Pau Victor. Viem, ze minuleho roku toho vela nenahrali, ale ked som ku koncu sezony videl, aku hlbku v utoku maju ostatne timy LM, som za to nech pridu Nico, Roony, Rashford a pre mna za mna aj dalsi utocnici, budeme ich vsetkych potrebovat. Navyse u Lewy sa da ocakavat dalsi mierny pokles vykonnosti...
To nieje fifa ze budes mat 6 hviezd na 3 posty. Kazdy chce hrat co najviac a treba spravit aj nejaky kompromis medzi sirkou kadra ale aj naladou v kabine a sebadoverou hracov.
Není to trochu moc, pokud přijde Nico a Bardghji? Máme ještě Raphu, Lewu, Ferrana a Yamala, což by bylo celkem 6 kvalitních útočníků. A ještě Rashford. Na naši finanční situaci je podle mě víc zbytečné... A prodat Ferrana a koupit za to Rashforda je blbost, protože Rashford je o dost větší risk než Ferran. Spousta lidí si myslí že Rash bude automaticky podávat Ferranovy výkony z posledních zápasů... Ale to se taky nemusí stát. Navíc Ferran neodejde... Radši bych ty prachy utratil za kvalitní náhradníky na LB a RB... To je potřeba víc.
Potom by som sa vôbec nebál pustiť Ferana za +€50M preč. Týmto by sa vela vecí vyriešilo
Celá pointa môjho príspevku spočíva v tom že: Za Ferrana čo nepatrí medzi nepostradatelných hráčov a väčšinu nastupuje z lavičky môžeme dostať až €50M čo je v naších finančných problemoch a problemoch s registráciou, pravidlom 1:1 dobrý deal. Ešte ked môžeme Rashforda so zníženým platom podpísať zadarmo na hostovanie..
Neviem ako inak to už napísať...
Nico(Torres)-Olmo(Lewa)-Yamal(Dani/Roony)